Artur z Kętrzyna Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Okręg Polskiego Związku Wędkarskiego w Olsztynie zaprasza wszystkich chętnych, którzy chcieliby prowadzić szkółki wędkarskie, do wzięcia udziału w kursie na Instruktora Szkolenia Młodzieży Wędkarskiej.Kurs odbędzie się w Olsztynie w styczniu 2014 roku. Swoje zgłoszenia można składać do dnia 31. grudnia 2013 roku. Kandydatury powinny zawierać: imię i nazwisko, miejscowość, numer telefonu. Kurs odbędzie się jeśli zgłosi się 10 osób.Ja zgłosiłem swoją kandydaturę, gdyż pomoże mi to przy prowadzeniu Klub Młodego Wędkarza OKOŃ" W ostatnich czasach troszkę się u mnie zmieniło. I obecnie jestem członkiem zarządu Koła PZW Miasto Kętrzyn, od spraw młodzieży i zarybiania.I poszukuję ludzi którzy chcieli by mi pomóc przy prowadzeniu tego klubu.Kontakt;GG; 44631303lub na meila; artursadlowski@poczta.fmjak też na portalu wędkuje.pl (na nim prowadzę oficjalna stronę koła, jak i klubu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 szkoda, że to tak daleko, zawsze chętnie angażuję się w inicjatywy mające w zamiarze pomóc naszym dzieciakom. Tak, czy inaczej, trzymam kciuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Może jest to kurs korespondencyjny? Też zgłosiłbym chęć uczestnictwa. Pzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted December 28, 2013 Author Report Share Posted December 28, 2013 Może jest to kurs korespondencyjny? Też zgłosiłbym chęć uczestnictwa. Pzd Nie orientuję się, ale myślę że raczej będzie on w siedzibie okręgu. Zależy mi na tym by się odbył. Bo jak wpominałem, chcę założyć klub młodego wędkarza. I napewno będzie taki papier mile widziany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 A mógłbyś podać informację nt terminu, kosztów i czasu trwania takiego kursu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 A mógłbyś podać informację nt terminu, kosztów i czasu trwania takiego kursu? O właśnie, podpinam się uniżenie pod tym pytaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Uzyskałem informacje od naszego v-ce prezesa ds. młodzieży. Taki kurs ma się odbyć na początku 2014r, koszty to tylko dojazd, resztę pokrywa ZO. Niestety, konkretne informacje muszę sobie sam znaleźć w kole bądź na stronie ZO. Chociaż doprecyzowałem pytania , mam nadzieję na rychłą odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 W okręgu gdańskim sprawa wygląda następująco: koło zgłasza chętnego do udziału w takim kursie do biura ZO w terminie do 15 marca 2014. Kurs trwa 1 dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Kurs instant? Na pewno jest to przydatne dla organizacji w planowaniu produkcji papierków. Kurs jednodniowy zapewne spełniłby swoją rolę dla osób wykształconych kierunkowo do pracy z dziećmi i młodzieżą. Dla niewtajemniczonych w tajniki zajęć grupowych, psychologi dzieci i młodzieży, to jedynie poprawa własnego samopoczucia. No bo skąd mają to znać? Ehhhh, jeden dzień kursu. Mnie już przeszło, nie jestem kolekcjonerem papierków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 A ja się być może wybiorę, chociaż sam papier do niczego mi potrzebny nie jest, tak ze zwykłej ciekawości, jak to wygląda i czego tam ... uczą...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Kurs trwa 1 dzień. To faktycznie śmiechu warte Wygląda raczej na coś w stylu łapanki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted October 1, 2014 Author Report Share Posted October 1, 2014 Tak koledzy, kurs trwał jeden dzień. Ale nie powiem że był tylko dla podniesienia samo oceny. Ja wiązałem z nim wiele. Chciałem założyć szkółkę wędkarską przy kole, ale matactwa prezesa koła do którego należę uniemożliwiły mi to! Mam wśród znajomych wykwalifikowanych pedagogów, i byli chętni takie spotkanie ze mną poprowadzić. Miałem nawet 15 dzieciaków chętnych i sponsora na piknik z nagrodami... Zapisałem się też do Rady do spraw młodzieży przy Okręgu, i stamtąd było po 500 zł dla zarejestrowanych szkółek. Tak więc... lipa... teraz wszystko zależy od Nadzwyczajnego w moim kole, które odbędzie się 5 października 2014r. o godz 9,00 w siedzibie koła. Jego celem będzie wybór nowych władz koła. Zobaczymy ilu przyjdzie członków?.... Poczyniłem dużo by to dotarło do dużej grupy... ale ilu przyjdzie? Wszystko teraz w rękach członków mego koła. Ps. można o mnie przeczytać w Gazecie z Ketrzyna wydanie od 27 IX do 03 X. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts