Skocz do zawartości

Nowy sklep - Bolw.pl

GrzesiekKowal
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś już ma jakieś doświadczenia z tym sklepem? Pojawił się niedawno, trafiłem na niego zupełnie przypadkiem. Kupiłem żyłki i przynęty i muszę przyznać, że mają naprawdę bardzo dobrą obsługę. Pytałem o kilka produktów i moment dostałem odpowiedź. Kwestia dostawy również na plus. Tak pozytywnie, że aż trzeba się podzielić informacją :) Szkoda, żeby starania nie zostały docenione. Pozdrawiam serdecznie forumowiczów!

• 10 miesięcy temu...

Zero kontaktu z działem sprzedaży. Czas realizacji to jakaś kpina. Ignorują klienta, liczy się tylko kasa na koncie,  a później zero informacji co z realizacją zamówienia. NIE WIEM CZY NAWALA PRACOWNIK, ALE NA DZISIAJ BARDZO KIEPSKO.!!!

• 9 lat później...

Szanowni Klienci,

Dziękujemy za wszystkie opinie i komentarze dotyczące naszego sklepu bolw.pl. Przeanalizowaliśmy wypowiedzi użytkowników, które pojawiły się na forum, i chcielibyśmy podzielić się naszymi przemyśleniami.

Zauważamy, że wiele opinii, które znaleźliśmy, pochodzi z 2014 roku. Warto zaznaczyć, że od tego czasu nasza firma zyskała ogromne doświadczenie i stale rozwija naszą ofertę oraz standardy obsługi klienta. Nasi pracownicy to pasjonaci wędkarstwa z doświadczeniem wyczynowym, co pozwala nam lepiej zrozumieć potrzeby naszych klientów i dostarczać im najwyższej jakości produkty.

Użytkownik GrzesiekKowal, choć miał pozytywne doświadczenia z obsługą, wspomniał, że oferta i ceny są podobne do tych, które znajdziemy w innych sklepach. To prawda, jednak naszą siłą jest nie tylko atrakcyjność cenowa, ale także dbałość o każdy detal i chęć udzielania fachowej pomocy naszym klientom, co jest szczególnie ważne dla początkujących wędkarzy.

Odnosząc się do uwagi M4R00N, pragniemy podkreślić, że spóźnione wysyłki nie zawsze są winą sklepu. W okresach wzmożonych zakupów, takich jak święta czy sezon wędkarski, obciążenie kurierów może prowadzić do opóźnień. Czasami zdarzenia losowe również mogą wpłynąć na czas dostawy. Prosimy o wyrozumiałość w takich sytuacjach, ponieważ staramy się, aby każdy klient był zadowolony z naszych usług.

Chcielibyśmy zachęcić wszystkich do spróbowania zakupów w bolw.pl. Jesteśmy pewni, że nasze aktualne standardy obsługi, szeroka gama produktów oraz atrakcyjne ceny nie tylko spełnią, ale także przewyższą Wasze oczekiwania. Nasza firma stale się rozwija, a my z pasją podchodzimy do każdego zamówienia.

Zachęcamy również do odwiedzenia naszych profili społecznościowych na Facebooku, Instagramie, YouTube oraz TikToku. Tam możecie nas bliżej poznać oraz zapoznać się z naszymi osiągnięciami wędkarskimi, co potwierdza naszą fachowość.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą i do bezpiecznych zakupów. Jesteśmy do Waszej dyspozycji, gotowi, aby pomóc w każdej chwili.

Z pozdrowieniami,
Zespół bolw.pllogo.png

O aż mi sami przypomnieli. Bowl nie dał karty gwarancyjnej do kołowrotka (A że jestem zabiegany to zapomniałem się upomnieć). Nie zdarzyło mi się to z konkurencją. No cóż oby nie trzeba było reklamować..... Ale czas wysyłki dobry, cena okej więc na plus.

2 hours ago, Sklep wędkarski Bolw.pl said:

W okresach wzmożonych zakupów, takich jak święta czy sezon wędkarski, obciążenie kurierów może prowadzić do opóźnień.

Numer do śledzenia przesyłki zamyka temat opóźnienia. Wysłane na czas albo nie.

W dniu 10.04.2014 o 19:49, GrzesiekKowal napisał:

fachowe porady, które dla mnie - początkującego -

"Fachowe porady" to rzecz bardzo chwiejna, szczególnie w sprawie sprzętu.

Najwyraźniej widać to gdy nad wodą spotka się dwóch w miarę doświadczonych wędkarzy. Łowią zupełnie innym sprzętem, różnymi technikami. Żaden z nich nie odejdzie od swojego, obaj jednak są skuteczni. We wtorek lepszy będzie Jasiek a w czwartek Józek ale średnia w sumie podobna. gdyby byli obcy i zaczęli dyskusję na ten temat w internecie doszłoby zapewne do ostrych zgrzytów sprzętowych. Sprzęt zaś to chyba najczęstsza przyczyn płaczów i żalów. Niewielu dyskutuje o ekosystemach, środowisku czy charakterystyce gatunków ale za nieprzychylne słowo o swoich gratach skacze do oczu bez chwili zwłoki. :)

Podobnie jest ze sprawą porady ze strony sprzedawcy. Doradzi zawsze coś co ma na sklepie i sprzeda bo jaki sens doradzać coś z innego sklepu czego on nie ma? Idąc tą drogą wyszłoby że im większy sklep i więcej produktów tym sklep lepszy i porady trafniejsze bo jest z czego wybierać.

Niestety ale trzeba lat i każdy sam musi dojść do swoich prawd. jedna osoba będzie potrzebowała pięciu, druga dziesięciu lat a trzecia nawet jeśli będzie łowić dwadzieścia nigdy nie ogarnie tematu.

Takie ogólne uwagi bez oceniania sklepu bo go nie znam z praktyki.

Edytowane przez ryukon1975