amator Napisano 29 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Tutaj wrzucajcie zdjęcia swojego sprzętu.Słowa "sprzedam" będę karane ostrzeżeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 29 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Tutaj wrzucajcie zdjęcia swojego sprzętu.Słowa "sprzedam" będę karane ostrzeżeniem! Na jakiej podstawie i w jaki sposób chcesz dawać ostrzeżenia skoro nie posiadasz takich uprawnień?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Na jakiej podstawie i w jaki sposób chcesz dawać ostrzeżenia skoro nie posiadasz takich uprawnień?? Czy ja napisałem że ja bd dawał ostrzeżenia??Mniejsza z tym nie nabijajmy postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 29 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 O i takie działanie jest jak najbardziej wędkarskie. Jest to próba przejęcia forum "na żywca". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ozet Napisano 29 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Uzurpator. Chociaż kto wie, może nosi buławę admina w plecaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) A oto mój sprzęt Edytowane 29 Czerwca 2014 przez amator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 29 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Uf, dopiero po ostatnim poście zorientowałem się że o wędkarski sprzęt chodzi. A już stałem przed lustrem z aparatem i opuszczonymi spodniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi