Skocz do zawartości

Jakie krzesełko ??

RybakONB
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciał bym się was poradzić czy macie jakieś sprawdzone lub jakieś polecacie krzesełko z oparciem.

Mam takie zwykłe składane ale po pewnym czasie plecy bolą :x Chodzi też o małe gabaryty gdyż zazwyczaj wybieram się na ryby motorkiem :) Chce na nie tak przeznaczyć max ok. 100zł.

Z góry dziękuje pozdrawiam: Michał

Ja mam Takie I jest na razie nie do zdarcia, a służy mi już ponad 10 lat. Zabieram je na spławikowe zasiadki, na połowy z łodzi kolegi, na moją łódź żeby inny kolega miał wygodniej jak na ławce, na biwaki, tu, tam, ówdzie. Jednym słowem jest mocno eksploatowane. Solidne rurki i solidne wykonanie. Jego plusem jest brak podłokietników, co bardzo utrudniałoby połowy spinningowe, ale też cenię sobie ich brak podczas połowów na spławiczek z brzegu oraz na DS, gdyż jako leń patentowany rękojeść kija muszę mieć zawsze pod ręką nie jak niektórzy moi koledzy wbijają podpórki w wodzie kilka metrów od brzegu i tak latają, jakby im te metry życie ratowały. Ja nade wszystko cenię sobie wygodę i bliski kontakt z wędką. :) 

• 4 tygodnie później...

Najważniejsze że jesteś zadowolony,kiedyś miałem podobne krzesełko i wytrzymało kilka ładnych sezonów,więc do kwoty 100zł jak najbardziej warto. Teraz zresztą w sklepach internetowych można spotkać szereg ciekawych promocji na artykuły wędkarskie z racji koncówki sezonu.