Jump to content

Elektroniczny sygnalizator brań

RybakONB
 Share

Recommended Posts

Witam widziałem były już takie tematy ale ok. 2 lat temu. Co byście polecili na ta chwile jakie sygnalizatory ? Videotronic ? Potrzebne mi to pod jedną wędke bez żadnych swingerów itp wystarczy jakiś zwykły. Jakiś konkretny model? Opłaca się brać z tymi regulacjami tonu i głośności ?

Edited by RybakONB

Opłaca się brać z tymi regulacjami tonu i głośności ?

Opłaca, bo będziesz mógł ustawić dzwięk różny od pozostałych sygnalizatorów, a głośność dostosować do panujących warunków

Wyglada jakby go jeszcze nie dopadł " rozwój techniki "

To prawda, bo mam go od XXL lat ;)  i widzę, że wizualnych zmian brak, ale tym nie powinniśmy się kierować

Pomyślałeś kiedyś o czymś takim jak nieuczciwy sprzedawca?

Może jakieś stare modele?

W aktualnej ofercie się z takimi nie spotkasz.

Sam zobacz...

Ulotka wędk. CV1 KV, SV, JV + CX2.pdf

Karpik i Karpik Plus.pdf

Ulotka wędk. Alarm sensor 2013.pdf

To jest oferta oryginałów...

Dodam, że ceny są NIECO inne...

W moim mieście jest też producent sygnalizatorów. Nie wiem, jakie są, czy są dobre, czy cieszą się powodzeniem, ale chłopakowi rozbujał się biznes. A pamiętam jeszcze, jak na PW badał rynek i zainteresowanie potencjalnych nabywców. Teraz widzę, że rozkręcił się na całej linii - a daj mu Bozia zdrówko.

To jego produkty:

Sygnalizatory

RybakONB jest różnica pomiedzy obowiązkiem uznania gwarancji przez sprzedawcę a gwarancją producenta. W zależności od zakwalifikowania towaru sprzedawca zobligowany jest pośredniczyć pomiędzy nabywcą a producentem przez okres roku, dwóch, trzech, pięciu lub zupełnie inny ujęty w przepisach. Pośredniczenie to nic innego jak koszty przesyłki, które musi on pokryć a nie nabywca. Przy bezterminowej gwarancji producenta po upływie okresu gwarancji sprzedawcy koszty te pokrywa nabywca.

witam koledzy,

to i ja się pod temat podłącze. od jakiegoś czasu myśle nad sygnałkami. ostatnimi czasy łowiłem 2xfeeder, ale wiadomo, nie można się cały dzień gapić hehe, szczególnie w nocy robi sie upierdliwie, chciałem więc kupić jakieś sygnałki na nocke do gruntu. Nasuwa mi sie kilka pytań:

1. Czym róźni sygnałek VIMARCO od SHARK?  wyglądają identycznie....  SHARK VIMARCO dodam, że na ryby jeżdże raczej weekendowo, 2-3razy w miesiacu, wiec nie są to jakies ekstremalne zasiadki

2. jeśli shark jest ok, to czy te ich swingery są dbrej jakości? miał ktoś....? wiadomo, wole zapłacić te 30zl mniej niż więcej, ale jak mam się wkur...co wyjazd to wole dołożyć :)

pozdrawiam :)