AlbuminPl Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 (edited) Witam Postanowiłem założyć temat w którym będziemy zamieszczać swoje zdjęcia z złowionymi rybkami. Oto mój "GARBUSEK'': Jeśli coś nie tak z zdjęciem to proszę pisać. Edited July 21, 2015 by AlbuminPl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosjin Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 (edited) ile garbusek miał centymetrów? Edited July 21, 2015 by Rosjin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 (edited) Witam Postanowiłem założyć temat w którym będziemy zamieszczać swoje zdjęcia z złowionymi rybkami. Oto mój "GARBUSEK'': Jeśli coś nie tak z zdjęciem to proszę pisać. Szkoda kolego, że nie czytasz Forum i nie zauważyłeś, że takie tematy już istnieją: Spinnigowe 2015 Spławikowe 2015 Gruntowe 2015 Muchowe połowy po co dublować tematy? Edited July 21, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Są jeszcze wieści znad wody, okoń... Daniel się obudzi to pozamiata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 No cóż, syndrom początkującego - najpierw pisze, później czyta (swoje posty)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Też tak miałem, człowiek wchodzi na nowe forum a tu sporo do przeczytania. Też chciałem zaznaczyć swoją obecność Nic się nie stało, w razie czego admin poukłada jeśli mu nie będzie odpowiadało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Przybyłem, zobaczyłem i ... po temacie . Zawsze mi się wydawało, ze nauka pisania idzie w parze z równoczesną nauką czytania, a tu wychodzi na to, ze nie zawsze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts