Jump to content

Problem z wędką JAXON

Recommended Posts

Witam,

posiadam wędkę, a dokładnie spining teleskopowy "JAXON, ADVANCE tele 300/20 designed and engineeud by Jaxon team, lenght 3,00m c.w.5-20g JW-ADT30020". Niestety ostatnio szczytówka w niej uległa złamaniu. Jako, że nie za bardzo się znam na tym i że wędkę mam już ładnych kilka lat, nie wiem jaką szczytówkę do niej dokupić, a w internecie nic na temat tej wędki nie znalazłem. Chodzi mi o długość, grubość, tworzywo z którego mam dokupić szczytówkę, czy co tam jeszcze się podaje. Niestety nie posiadam wędki w domu, więc nie mogę z nią iść do sklepu i tam tej szczytówki dobrać i w tym cały problem. 

Może ktoś miał/ma takową wędkę, bądź z danych o niej, które wyżej napisałem potrafi mi pomóc i powiedzieć co mam w sklepie powiedzieć, by kupić dobrą szczytówkę, która będzie pasować ??  

Jaxon ma chyba najlepszy sewis w Polsce, pisz, dzwoń, na pewno pomogą.

To fakt. Napisz do serwisu serwis@jaxon.pl lub zadzwoń 48 618463116. Najlepiej rozmawiaj od razu z Panem Ryszardem Osuchem, to kierownik serwisu, bardzo doświadczony wędkarz i doskonały fachowiec.

Szkoda, że nie ma tematu serwisowego. Takie dane mogłyby być lub nawet powinny być przyklejone na stałe. Duży plus, szkoda, że tylko jeden. :)

A może otagować odpowiednio? Wind pomyśl o tym. ;)

Edited by Docio