Piotrek99 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Pomożecie. Mam problemy z kręgosłupem. Ale nie o to chodzi. Ceny wózek są zbyt drogie dla mnie do kupna. Wiec chciałbym sobie zrobić wózek. Tylko nie wiem jak ... patrzałem na stronach www ale tam wszystko jest zbyt skomplikowane. Mam do dyspozycji. Jedno koło od rowera 20 i 2 koła obrotowe. I jeszcze kilka kawałków drewna. Chciałbym zrobić go z drewna zeby imitował mój wózek drewno fajnie to wygląda. Tylko nie hejtujcie ... pomóżcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 (edited) Tylko nie hejtujcie Obiecuję, bo nie odpowiadam na takie bazgraniny w językuuu... no właśnie. W jakim języku? Pomocy.Kręgosłup. Pępka. Aha! Masz kręgosłup, ale nie masz pępka? Czy może masz kręgosłup tylko do pępka? Od pępka? Nie pojmuję... Oj Pietrek, Pietrek! Popraw to i sprecyzuj. Edited August 31, 2015 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Piotrek, szczerze mówiąc nie rozumiem do końca Twojej prośby. Czy ze względu na problemy z kręgosłupem, nie możesz dźwigać sprzętu wędkarskiego, więc chcesz zrobić wózek do transportu tegoż sprzętu? Czy raczej chodzi o wózek na którym Ty byś się przemieszczał? Podobnie jak Jotesa, mocno intryguje mnie też jakie znaczenie w całości problemu, ma owa tytułowa "Pępka"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Jarek, Zbyszek - ode mnie po punkciku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek99 Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Sorry mała literówka . Ale chodzi mi o taki wózek którym mógłbym przewozić sprzęt wedkarski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 (edited) No to luknij w te fotki, które się wyświetlają po wpisaniu w przeglądarkę "magicznego hasła" - Wózek wędkarski. Ps: Z tego co kojarzę, to szanowny rodzic jest spawaczem? Więc powinien podołać "wyzwaniu". Edited August 31, 2015 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Tytuł poprawiony, kolejny taki "potworek" językowy i cały temat wyląduje w koszu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Ogólne Rozmowy" do "Warsztat wędkarski-naprawa, majsterkowanie.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek99 Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Ja chce z drewienka zrobić a co z tego jak zrobię z metalu wszystkie takie same wiec chce zabłysnac ale widze ze nie dostane tu odpowiedzi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Na razie tak błyszczysz aż oczy bolą, a może to od czytania Twoich postów tak łzawią ... Pisz po polsku, może będzie bardziej jasne, o co Ci chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 chce zabłysnac ale widze ze nie dostane tu odpowiedzi Już zabłysłeś. A skoro nalegasz, to trudno odmówić, gdy ktoś tak ładnie i usilnie "prosi". Masz tutaj odpowiedni wzór. Co prawda kiedyś, jak jeszcze uczyłem się nosić pieluchy tetrowe, to mnie w takim wożono, ale wtedy to był najnowszy krzyk mody. No i odszyfrowując Twoje wpisy, doszedłem do wniosku, że nowoczesność i prostota wykonania Cię nie rajcują... A tutaj do wyboru, do koloru. Miłego majsterkowania. Jak coś, to śmiało pytaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Pępka=pęka ( kręgosłup ) . JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek99 Posted September 1, 2015 Author Report Share Posted September 1, 2015 Beke ciśniecie widze ze te forum to tylko potrafi sie nasmiewać z tych co chcą coś samemu zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Nikt nie ciśnie, że chyba Ty sam. Największym problemem dzisiejszych czasów jest dostęp do wszystkiego i brak umiejętności skorzystania z tej możliwości. Zawsze mnie zadziwia jedna sprawa a w zasadzie to kilka: - umiesz się zalogować - umiesz tu założyć temat - nie umiesz napić po polsku tak, żeby wszyscy Cię zrozumieli - nie umiesz wpisać w GOOGLE " wózek do przewożenia wykonanie " - umiesz obsługiwać zawiłe kody z różnych gier - pewnie umiesz skopiować wypracowanie ze ściąga.pl Jak to jest - czekasz na gotowe ? Dostałeś kilka linków. Czy czekasz na kuriera z gotowym wózkiem ? Nie zrozum mnie źle ale troszkę inicjatywy :-) JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Beke ciśniecie widze ze te forum to tylko potrafi sie nasmiewać z tych co chcą coś samemu zrobić To naprawdę nie jest śmieszne, Twój analfabetyzm powala. Chcesz coś zrobić to zacznij od nauki języka polskiego, szczególnie słowa pisanego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Coś mi się wydaje że kolejnego "gentlemana" mamy z głowy. Z tą różnicą że tamtemu "świeciło i błyskało" przed oczami, ten natomiast deklarował że sam chce "błysnąć". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek99 Posted September 1, 2015 Author Report Share Posted September 1, 2015 Nikt nie ciśnie, że chyba Ty sam. Największym problemem dzisiejszych czasów jest dostęp do wszystkiego i brak umiejętności skorzystania z tej możliwości. Zawsze mnie zadziwia jedna sprawa a w zasadzie to kilka: - umiesz się zalogować - umiesz tu założyć temat - nie umiesz napić po polsku tak, żeby wszyscy Cię zrozumieli - nie umiesz wpisać w GOOGLE " wózek do przewożenia wykonanie " - umiesz obsługiwać zawiłe kody z różnych gier - pewnie umiesz skopiować wypracowanie ze ściąga.pl Jak to jest - czekasz na gotowe ? Dostałeś kilka linków. Czy czekasz na kuriera z gotowym wózkiem ? Nie zrozum mnie źle ale troszkę inicjatywy :-) JK Wasz odpowiedzi są bezsensowe odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Phi! Jak chce robić drewniany, to niech robi. Ojciec jest spawaczem, to mu wyspawa jagodową elektrodą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 (edited) Wasz odpowiedzi są bezsensowe odpowiedzi. Wielki solidny wózek na gumowych kołach. JK Edited September 2, 2015 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek99 Posted September 2, 2015 Author Report Share Posted September 2, 2015 Widze ze tu chyba dorosłych nie ma skor są takie odpowiedzi "Ojciec jest spawaczem, to mu wyspawa jagodową elektrodą. " taka odpowiedz jest bardzo dziecinna na poziomie 1 klasisty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Piotrek, widzę, ze jedno ostrzeżenie to dla Ciebie za mało i niczego się nie nauczyłeś. Ze swojej strony tylko napiszę, ze żałuję, iż koledzy zniżyli się do Twojego poziomu, " 1 klasisty" . Temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts