marckus Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Witajcie, z okazji, że zrobiło się "bardzo ciepło" na dworze, potrzebuje zakupić bieliznę termoaktywną, "pierwszej warstwy". Zastanawiam się nad dwoma kompletami D.A.M oraz Mikado. Mieliście, może styczność z tymi produktami i czy ewentualnie możecie coś innego polecić? Za porady wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 W piątek będę mógł podzielić sie wrażeniami odnośnie bielizny 4F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted October 14, 2015 Author Report Share Posted October 14, 2015 Danielu a jak cenowo prezentuje się bielizna z 4F? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Do końca nie wiem, zamieniłem punkty z karty lojalnościowej, dopłaciłem do tego 63zł. Różne modele są dostępne od 70zł. Co do samej firmy mam kilka rzeczy od nich i jestem zadowolony, a ubrań nie oszczędzam. Zasada podstawowa przy wyborze to dopasowanie bielizny, podobnie jak neoprenowe rękawice nie móże być luźna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 (edited) Marckus, wdepnij do Lidla, jest tam do kupienia sporo ciekawych wędkarsko ubrań. Dzisiaj widziałem np dresy polarowe (komplety). Wprawdzie nie jest to bielizna termo, ale może akurat Cię zainteresuje. Ja się zastanawiałem nad kupnem tych dresów, ale doszedłem do wniosku, że nie potrzebuję nadmiaru łachów. Ps: W najnowszej ofercie jest też bielizna termo... Edited October 14, 2015 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted October 15, 2015 Author Report Share Posted October 15, 2015 W piątek będę mógł podzielić sie wrażeniami odnośnie bielizny 4F. Danielu, poproszę o opisanie wrażeń z noszenia tej bielizny wdepnij do Lidla, jest tam do kupienia sporo ciekawych wędkarsko ubrań. Dzisiaj widziałem np dresy polarowe (komplety) Jarku, u mnie to chyba na "wieś" tak mało rzeczy przysyłają do sklepu albo ludzie się rzucają ewentualnie ślepy jestem ..., nic nie było Ps: W najnowszej ofercie jest też bielizna termo... Niby ma być w poniedziałek, także przed pracą podjadę zobaczę co tam rzucą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 albo ludzie się rzucają Niestety, ale właśnie tak to wygląda. U nas, jak coś takiego rzucą do sklepu, to już od samego wejścia wygląda makabrycznie. Jeden wielki tumult i przewracanie wszystkiego do góry nogami jak w jakimś lumpeksie. Ładują najpierw pełne wózki, a potem gdzieś z boku mierzą, przymierzają i dopiero decydują czy kupić. Tak się dzieje z ubraniami i to samo jest z butami. Łachy są dobrej jakości, sam mam chęć kupić te koszulki, czy spodnie termo, ale w takim burdelu, to mi się nie uśmiecha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 (edited) Kupiłem tę bieliznę w ten weekend pracuję, ale w następny przetestuję nad J. Sulejowskim. Edited October 16, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted October 17, 2015 Author Report Share Posted October 17, 2015 Jeden wielki tumult i przewracanie wszystkiego do góry nogami jak w jakimś lumpeksie. Niestety, jedna wielka "wieś" i brak wychowania, i jeszcze na takich zakupach jak coś rzucą można zostać stratowanym Niestety nie wytrzymałem i kupiłem odzież termiczną firmy Pinewood dzisiaj testowałem spinningując i brodząć w rzece z drugą warstwą ubrań, którą zakupiłem wcześniej (gdzieś jest link w dziale "co nowego kupiliście") na tą chwilę jest ok zobaczymy z weekendu na weekend jak będzie temperatura się zmieniać Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Danielu, poproszę o opisanie wrażeń z noszenia tej bielizny Bielizna przetestowana, wrażenia jak najbardziej pozytywne, póki byłem w ruchu ( noszenie tobołów i przygotowanie stanowiska i zanęty) było OK, było mi przyjemnie ciepło i nie gorąco. Za to jak już zasiadłem i trochę sobie odsapnąłem było mi ... rześko . Nie ochroni przed zimnem ale nie takie ma zadanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted October 18, 2015 Author Report Share Posted October 18, 2015 Bielizna przetestowana, wrażenia jak najbardziej pozytywne, póki byłem w ruchu ( noszenie tobołów i przygotowanie stanowiska i zanęty) było OK, było mi przyjemnie ciepło i nie gorąco. Za to jak już zasiadłem i trochę sobie odsapnąłem było mi ... rześko . Nie ochroni przed zimnem ale nie takie ma zadanie. Danielu, dzięki bardzo za opinię chyba następnym razem skuszę się na ich produkt Mam nadzieję, że jakość produktów 4F nie popsuje się przez nadmierne sponsorowanie i ekspansję w galeriach handlowych co może wiązać się podniesieniem cen i utratę jakości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 nie popsuje się przez nadmierne sponsorowanie ... co może wiązać się podniesieniem cen Już sponsorują naszą reprezentację olimpijską więc drożej pewnie będzie ciężko . Ale produkty mają dobrej jakości, nie tylko ubrania. Dobra jakość za stosunkowo przystępna cenę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted October 18, 2015 Author Report Share Posted October 18, 2015 (edited) Już sponsorują naszą reprezentację olimpijską Danielu wiem, że sponsorują naszą reprezentację i mam nadzieję, że utrzymają normy medalowe a nie zwykłej sieciówki Edited October 18, 2015 by marckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Polecam odzież Grene z serii Micropolar. Używam na zasiadkach jesiennych i wiosennych. Mało znana firma ale jakościowo i cenowo bije na głowę " wiodące marki ". Do tego polecam skarpety Skarpety GWT Ski oraz Skarpety GWT Trekking. Odzież przeciwdeszczowa Kurtka poliuretanowa zielona plus spodnie ogrodniczki. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jmatejko Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Musze się zastanowić nad czymś takim, skoro mówicie że działa i spełnia swoje zadanie to chyba warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted October 27, 2015 Author Report Share Posted October 27, 2015 Musze się zastanowić nad czymś takim, skoro mówicie że działa i spełnia swoje zadanie to chyba warto Polecam, jak masz trochę środków to się nawet nie zastanawiaj bardzo przydatna rzecz:) Skarpety GWT Ski oraz Skarpety GWT Trekking Czyli rozumiem, że skarpety ok przetestowane i warto zakupić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Moja nie była w stanie zaprezentować swoich walorów, było na tyle ciepło, że nie wiem czy komfort termiczny zawdzięczam bieliźnie, czy po prostu temperaturze otoczenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted October 30, 2015 Report Share Posted October 30, 2015 Polecam, jak masz trochę środków to się nawet nie zastanawiaj bardzo przydatna rzecz:) Czyli rozumiem, że skarpety ok przetestowane i warto zakupić? Sorki ale nie zauważyłem, że pytasz Oczywiście - inaczej bym nie pisał ani o ubraniu ani o skarpetach. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts