Michał Legięc Napisano 15 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Siemka mam problem gdyż musze sb kupić jakiś fajny spining na okonia taki do 15 g wyrzutu i musi byc 2,7m cena do 180 zł dlatego potrzebuje waszej pomocy i czekam na wasze propozycje z góry dzięki. Narazie zainteresowały mnie te : DRAGON MILLENIUM X-FINE 2,70m 2-12g Dragon Express Jig 12 2,70 / 2-12g Mikado Diamond 12g Konger Maxim Twist 270 2-12g czekam na wasze propozycje i opinie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 15 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Zadałeś mi ćwieka! Obydwa Dragony mam, obydwa są godne uwagi, z obydwu jestem bardzo zadowolony i na obydwa fajnie mi się łowi. Seria Millenium, to już dość leciwa seria i wychodzi już z obiegu, choć jak widzisz po moim wpisie, jest bardzo udaną serią. Express Jig ma bardziej nowoczesny wygląd, a poprzez dzieloną rękojeść jest nieco odchudzony. Którykolwiek z tych dwóch wybierzesz, będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1papilion9 Napisano 15 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Potwierdzam dragoniki bardzo fajne i solidne wędki jak za taką cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 15 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Dragon Express Jig 12 2,70 / 2-12g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Legięc Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Zadałeś mi ćwieka! Obydwa Dragony mam, obydwa są godne uwagi, z obydwu jestem bardzo zadowolony i na obydwa fajnie mi się łowi. Seria Millenium, to już dość leciwa seria i wychodzi już z obiegu, choć jak widzisz po moim wpisie, jest bardzo udaną serią. Express Jig ma bardziej nowoczesny wygląd, a poprzez dzieloną rękojeść jest nieco odchudzony. Którykolwiek z tych dwóch wybierzesz, będziesz zadowolony. nom wezme chyba tego express Jig znalazłem jescze fajną oferte mna allegro za 150 zł ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 15 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 A zatem, niech Ci służy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 15 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Koledzy dobrze radzą a wybór będzie dobry, jeśli chodzi o, któregokolwiek dragona. Także, nic dodać nic ująć Edytowane 15 Grudnia 2015 przez marckus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 15 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Michał, pisz proszę po polsku. Kolejne takie posty będą kasowane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Legięc Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Michał, pisz proszę po polsku. Kolejne takie posty będą kasowane. ale o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1papilion9 Napisano 15 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Używaj polskich znaków, znaków interpunkcyjnych, przestrzegaj ortografi itd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 16 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 ale o co chodzi ? Szkoda, że nie można dawać punktów ujemnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 16 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Szkoda, że nie można dawać punktów ujemnych... Alek, z jedną strony szkoda ale z drugiej, może lepiej wystawiać same plusy? Jeśli post Ci się podoba to możesz dać tylko "plus" a wiesz jak to jest z ludźmi czasami na złość mogą minusować Niestety, muszę się przyznać, że Michałowi niechcący dałem plusa Chciałem dać plusa Pawłowi, ale jakoś scroll mi uciekł i takie zamieszanie powstało a nie miałem czasu napisać do Daniela, czy da się usunąć plusa Danielu, jak to czytasz to prośba o usunięcie mego plusika, który otrzymał Michał Edytowane 16 Grudnia 2015 przez marckus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 16 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Danielu, jak to czytasz to prośba o usunięcie mego plusika, który otrzymał Michał Plusik usunięty z licznika w profilu, niestety w temacie będzie wciąż wisiał, nie ma możliwości cofnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Plusik usunięty z licznika w profilu, niestety w temacie będzie wciąż wisiał, nie ma możliwości cofnięcia. Dzięki Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Michał, dołóż 20.- zł i zastanów się nad DRAGON Viper SL Senso 7 2.90 m 1-7g, lub DRAGON Viper SL Senso 7 2.75 m 1-7g (moim zdaniem ta druga długość jest optymalna). Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Ja ostatnio wziąłem trochę droższego, Kongera Stallion Strike Furion 244/2-12g, osprzęt Fuji, ładne ugięcie. Ładuje się dość konkretnie od 3g, świetnie przekazuje brania, każde muśnięcia, nie za miękki fajnie się podbija przynęty. Dobry kijek za te pieniądze, do tego mam Zauberka 2000 ale kij leci na pysk trochę :/ Edytowane 21 Grudnia 2015 przez RybakONB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, jestem tu nowy i nie chciałem zakładać nowego posta bo z pewnością taki jest, Co do wędki moim wyborem akurat był Mikado DIamond w cenie 140zl z tym, że do 10g, 2,4m. Problem polega na tym, że staram się dobrać kołowrotek do tej wędki: -przynęty- niewielkie gumy, blaszki, woblerki -akweny- głównie akweny stojące, niewielkie rzeczki o nie dużym nurcie itp -głównie z brzegu, pomostów i łódeczki -kreciołek do max 150zł (+- pare złoty) -znalazłem pare pozycji : Mikado Tachibana Mikado Phoenix FD Dragon Flash FD1000 Mikado Almaz FD Te 3 pozycje kuszą mnie najbardziej Mikado za cene i wygląd, avenger, za wygląd markę i 5 lat gwarancji, a mitchell za renomę i wygląd Mikado Tachibana Okuma Avenger Mitchell Avocet gold IV Czy ktoś może i pomóc wybrać najmniejsze zło spośród wymienionych ? Edytowane 17 Stycznia 2016 przez wind edycja linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Nie wychodząc poza asortyment Twojego wyboru: model CHN-12-09-120. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 dzięki, a gdyby wyjść poza ten asortyment ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Model KJ-ARM300M. Mamy z moją Panią, używamy z powodzeniem. Bardzo dobrze układa żyłkę, nie powoduje gniazd, działa płynnie i bezszmerowo. Jakość w znacznym stopniu przewyższa standard jaki prezentuje ten kołowrotek. Ps Zdał też egzamin w lekkim spinningowaniu w kanale portowym, bez efektów ubocznych po spotkaniu ze słoną wodą. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 a dobra, dzięki za info Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Napisano 20 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraham Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 W zeszłym roku zakupiłem dwa takie kijaszki jeden to mikado do 8g x-plode ultra fine 240 i drugi mistrall shiro perch 270 do 12g. Szczerze powiem, że oba kijaszki sprawdzają się bez zarzutu jednak ile mikado jak dla mnie miało za długi dolnik o tyle w mistrallu nie dostrzegłem większych uchybień. Mikado szybko skróciłem, więc jest już okey. Oba kijaszki to koszt około 100zł także żadne pieniądze a zabawa na tych kijaszkach z okoniami to istny szał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabar Napisano 12 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 jak to skróciłeś? bo nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 13 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Nożyczkami uciął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi