rokers Napisano 2 Lutego 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Lutego 2016 Witam Mam pytanie czy możemy jednocześnie wraz z synem 8 lat łowić na dwie różne metody ja na spławik syn w ramach moich uprawnień na spining . Znalazłem na forach odpowiedz ze możemy równocześnie łowić na dwa spiningi lub dwie wędki spławik -grunt ale nie znalazłem żadnej informacji odnośnie mieszania metod . W regulaminie nie jest to konkretnie sprecyzowane.
Docio Napisano 2 Lutego 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Lutego 2016 Jest to jasno napisane. Albo spławik-grunt, albo spinning i mucha. RAPR PZW w dalszej części zdecydowanie rozdziela te metody.
Ozet Napisano 2 Lutego 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Lutego 2016 Witam. Rozdział IV. Zasady wędkowania. Pkt.3.8. W czasie połowu ryb na przynęty naturalne zabrania się równoczesnego łowienia metodami spinningową lub muchową. Wynika z tego jasno, że nie możecie z synem łowić mieszanymi metodami.
sabar Napisano 12 Lutego 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Lutego 2016 Rozumiem że chodzi tu o to że dziecko nie ma odpowiednich uprawnień i łowi wraz z osobą posiadającą takowe korzystając z nich tak?
Alexspin Napisano 13 Lutego 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Lutego 2016 Rozumiem że chodzi tu o to że dziecko nie ma odpowiednich uprawnień (...)? Gdy skończysz 14 lat to sobie wyrobisz...
Copino Napisano 31 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Marca 2016 W sumie powyżej masz wszystko napisane i jasno mówi o tym regulamin,skąd informacja że jednak możecie łowić rożnymi metodami?
lukaszasz Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Kwietnia 2016 Też nie mieszałem tych metod. Pare razy wyjeżdżałem połowić z synem, takie meskie wypady. Niestety nie złapał bakcyla, nie pokochał tego jak jego stary
Copino Napisano 6 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Maja 2016 Nic straconego,szczególnie jeżeli Twój syn jest jeszcze mały,dzieci nie zawsze od razu pasjonują się wędkarstwem,czasem to wraca dopiero po latach,wiem bo u mnie był podobny przypadek:)
Rekomendowane odpowiedzi