rokers Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Witam Mam pytanie czy możemy jednocześnie wraz z synem 8 lat łowić na dwie różne metody ja na spławik syn w ramach moich uprawnień na spining . Znalazłem na forach odpowiedz ze możemy równocześnie łowić na dwa spiningi lub dwie wędki spławik -grunt ale nie znalazłem żadnej informacji odnośnie mieszania metod . W regulaminie nie jest to konkretnie sprecyzowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Jest to jasno napisane. Albo spławik-grunt, albo spinning i mucha. RAPR PZW w dalszej części zdecydowanie rozdziela te metody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Witam. Rozdział IV. Zasady wędkowania. Pkt.3.8. W czasie połowu ryb na przynęty naturalne zabrania się równoczesnego łowienia metodami spinningową lub muchową. Wynika z tego jasno, że nie możecie z synem łowić mieszanymi metodami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabar Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Rozumiem że chodzi tu o to że dziecko nie ma odpowiednich uprawnień i łowi wraz z osobą posiadającą takowe korzystając z nich tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Rozumiem że chodzi tu o to że dziecko nie ma odpowiednich uprawnień (...)? Gdy skończysz 14 lat to sobie wyrobisz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Copino Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 W sumie powyżej masz wszystko napisane i jasno mówi o tym regulamin,skąd informacja że jednak możecie łowić rożnymi metodami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszasz Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Też nie mieszałem tych metod. Pare razy wyjeżdżałem połowić z synem, takie meskie wypady. Niestety nie złapał bakcyla, nie pokochał tego jak jego stary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Copino Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Nic straconego,szczególnie jeżeli Twój syn jest jeszcze mały,dzieci nie zawsze od razu pasjonują się wędkarstwem,czasem to wraca dopiero po latach,wiem bo u mnie był podobny przypadek:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts