ugabanda Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Podaje link do gazetki lidla - czwartek 7 kwietnia dział wędkarski pewnie do wyczerpania zapasów . gazetka lidl Ja z mojej strony mogę powiedzieć, że 2 lata temu była taka sama akcja w lidlu i zakupiłem wtedy kołowrotek crivita 5000-s z wolnym biegiem i kręcioł ten służy mi po dzisiejszy dzień. Dodam jeszcze jedno - kołowrotek był mocno katowany leżał w piasku, był mocno zabrudzony itd, a działa bez zarzutu do tej pory i myślę, że jeszcze podziała co najmniej ze dwa lata. Zakupiłem też wtedy świetliki całą paczkę i żałowałem ze w podobnej cenie jak teraz około 15 złotych nie zakupiłem nawet z 3 opakowań. Świetliki posiadały 3 kolory czerwony (z którego byłem najbardziej zadowolony), niebieski i jak dobrze pamiętam zielony. Świetliki bardzo ładnie świeciły a po 6h można było włożyć je do zamrażalki i użyć na drugi dzień. Dlatego w czwartek jadę kupić około 3 paczek świetlików i zastanowię się nad zakupem kołowrotka . Wiem, że nie jest to najwyższa półka ale w tej cenie zyskujemy sprzęt, który naprawdę dużo jest w stanie wytrzymać. Nie wiem jak się odnieść do reszty sprzętu - wędki i zestawy (pudełka z akcesoriami ja w gazetce) gdyż nie posiadałem tego. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez ugabanda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Te świetliki w jakim są rozmiarze? Sam byłem zły na siebie, że wtedy tych świetlikow nie kupiłem. Innym produktom przyjrzę się przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Też myślę nad tymi świetlikami.. przydały by się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugabanda Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 nie pamiętam dokładnie ale na pewno 4 lub 4.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Napisano 4 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Też wybieram się po świetliki godna polecenia jest jeszcze torba z pudełkami, dobre wykonanie i dobrze spasowanie pudełek dobra dla spinningisty, zastanawiam się jeszcze nad kołowrotkiem do lekkiej spławikówki ale muszę go wziąć do ręki i zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Co trzeba przyznać to gościu fajnie wędkę trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 A co się dziwisz? Gwiazdor - i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 A co się dziwisz? Gwiazdor - i wszystko jasne. A ja już myślałem, że źle wędkę trzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Wierz reklamom to zimą w trampkach będziesz chodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 zimą w trampkach będziesz chodził. Lub sandałach . Tak czy inaczej jutro pobiegnę po świetliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Tak czy inaczej jutro pobiegnę po świetliki. Daniel, uważaj na siebie, żeby Cie nie stratowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugabanda Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Tak tak, to już jutro - Lidl i wędkarstwo i nasze upragnione świetliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Daniel, uważaj na siebie, żeby Cie nie stratowali Dam radę, trenowałem przed bożym Narodzeniem . ale OT, chyba sam siebie ostrzegę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszasz Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Nie mam zaufania do sprzętu z lidla. Zresztą mam takiego pecha w tym temacie że już dwa urządzenia co prawda kuchenne, zepsuły się po miesiącu. To są jednorazówki, a sprzety wedkarskie wole kupowac w profesjonalnych punktach. Może wydam wiecej...trudno. Jest jeszcze internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copino Napisano 6 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Mam podobne zdane i również uważam,że jednak o ile czasem można trafić na dobrą jakość,o tyle zdecydowanie częściej sprzęt wędkarskie z marketów jest po prostu kiepski,już lepiej dołożyć i wybrać coś naprawdę solidnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareknowak Napisano 26 Lipca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 trzeba wiedzieć co chce się kupić i na ile to ma starczyć itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex Bareła Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 z tego co wiem były w lidlu paczki świetlików po 15 zł i po 100 sztuk w trzech kolorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksyXx Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Akurat udało mi się je dorwać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultraboat Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Nigdy tam nie kupowałem sprzętu czy akcesoriów wędkarskich, natomiast wg mojego znajomego można tam złowić fajne i ciekawe perełki. Wie ktoś czy w najbliższym czasie będą jakieś promocje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Napisano 16 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja też poluje na świetliki. Jak znów będą w sklepie to dajcie proszę znać, żeby nie przegapić okazji po raz kolejny Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez hege Wykasowanie spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi