wind Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Wędkarz powinien być człowiekiem myślącym i dążącym do doskonalenia własnych umiejętności. Powinien też umieć dostosować się do każdych warunków na łowisku, tak aby łowić skutecznie i, co chyba najważniejsze, z przyjemnością. Wszyscy wiemy jak ważnymi aspektami wpływającymi na komfort wędkowania są warunki atmosferyczne. Jednym z kluczowych jest wiatr. Zobacz cały artykuł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Ameryki Windzie nie odkryłeś, bo już kiedyś na temat frangielki dyskutowali żeśmy byli. Dla równowagi dodam, że tekst bardzo mi się podoba, zwłaszcza że okraszony jest pięknymi zdjęciami. (Tzw. konstruktywna krytyka, połączona z tzw. "lizaniem podeszw"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 7, 2016 Author Report Share Posted June 7, 2016 Tak jak pisałem w tekście, pomysł znany od lat, ale czasem na własnej skórze lubię niektóre rozwiązania przetestować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Jeżeli na własnej skórze to w porząsiu, gdyż: Wind pisze: Wędkarz powinien być człowiekiem myślącym i dążącym do doskonalenia własnych umiejętności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Dodam swoje 3 gr. Kanał Youtube.pl/Wiadomości Wędkarskie, ma film z J. Wróblewskim, który pokazuje wędkowanie za pomocą frangielki: Osobiście wędkowałem w portowym basenie tą metodą, i jest skuteczna, przy wietrznej pogodzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts