krzysztof6969 Napisano 23 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam zakupiłem jako swoja wedke ta oto wedke w sklepie drapieznik..com lecz przyla ona wgle inna niz a zdjeciach u mnie gabka jest szara i jakeis 40-50 cm od gabki konczy sie taki blyszczacy lakier i zaczyna jakis matowy prawie szary czy wedka jest podrobiona czy jak bo na zdjeciach byla cala czarna moze ma ktos taki kijek i wie czy taki ma byc? dodatkowe pytanie dot. przyponu czy jak przypne za koszykiem przypon na agrafke to bedzie wytrzymaly czy jednak lepiej jest zawiazac do kretlika? Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez krzysztof6969 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 23 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeżeli opis na wędzisku jest zgodny z Twoim zamówieniem (zwłaszcza wartość cw.) to nic się nie przejmuj. Jeżeli jest inaczej reklamuj. Przypon lepiej łączyć z żyłką główną przez krętlik. W znacznym stopniu zapobiega on skręceniom przyponu, gdy przynętą są białe robaki/pinki, jest też mniej "zaczepny" na dnie od agrafki. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Ozet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof6969 Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 znaczy wiem do czego jest kretlik xD tlyko chodzi mi bardziej o fukcjonalosc zmieniania przyponow poprostu miec na koncy zylki glownej agrafke a na koncu przyponu kretlik wtedy jeden klik i przypon zmieniony ale chodzi mi czy wtrzymalosc takiej konfiguracji bedzie odpowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 23 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Im więcej czepliwych elementów w zestawie, na linii haczyk-szczytówka, tym sygnalność zestawu mniejsza. Przypon zakończony pętelką, możesz łączyć z krętlikiem dokładnie w ten sam sposób jak dwie żyłki zakończone pętlami (pętla w pętlę), nie musisz więc za każdym razem przywiązywać przyponu jakimś skomplikowanym węzłem. To niewielka strata czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioPiotrek Napisano 24 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Ja mam ta wędkę i powinna być cała czarna matowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof6969 Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Ja mam ta wędkę i powinna być cała czarna matowa mam kilka pytań do ciebie bo moze jakieś gówno mi wysłał podrobione czy 3 część ma takie zgrubienie do wkładania w poprzednia część? xD wysłałbyś zdj 1 części tam gdzie sie kołowrotek montuje i gdzie cała specyfikacja? tez wstawie zdj moze ktos zobaczy coś podejrzanego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioPiotrek Napisano 24 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Wstaw ty zobaczę zdj to powiem ci czy wszystko w porządku a jeżeli dobrze cię rozumiem to tak trzeba mieć zgubienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 A może to nowa partia tego samego modelu? Zadzwoń do dystrybutora i zapytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof6969 Napisano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez krzysztof6969 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Pewnie jest tak jak pisze Michał (zwykły zresztą) Pora więc przejść do testów w warunkach bojowych. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Ozet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof6969 Napisano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 narazie karta wędkarska jest wyrabiana wiec najbliższy wypad nad Wisłę gdzieś tak za 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioPiotrek Napisano 28 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Wszystko jest dobrze Połamania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Nie ma jak sprzęt Mikado! Jak zamówiłem bata pierwszego Golden Lion Pole z wędkarski.com,to był identyczny jak z opisem na stronie sklepu. Zamawiam tylko w sprawdzonych sklepach a Mikado już mi 4 lata służy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi