Daiwa Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Witam wszystkich.Chce zakupić nowy sprzęt tj: 2x wedka karpiowa grunt 3,60 200-250zl szt 2xkolowrotek z wolnym biegiem 400-500zl szt wedka spiningowa 200-300zl szt kolowrotek spiningowy szczupak sandacz 250-350zl szt Interesuja mnie firmy DAM ,Daiwa,ew. Penn i Dragon[topowe modele] Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Daiwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko Napisano 25 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 (edytowane) Drogi kolego, Trzeci raz w ciągu kilkunastu godzin publikujesz ten sam post w różnych miejscach. Kolejny zaowocuje ostrzeżeniem. Wind Edytowane 25 Lutego 2017 przez wind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 25 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 1 godzinę temu, miko napisał: (...) mam dwa u paczone (...) Gdzieś Ty się uczył języka polskiego! W pierwszej kolejności kup słownik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 25 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 2 godziny temu, Alexspin napisał: Gdzieś Ty się uczył języka polskiego! Twoje pytanie Alex jest czysto retoryczne. Dlatego też "tymi ręcami" podpisuję się pod reformą szkolnictwa, ze szczególnym naciskiem na język polski (i historię). Nikt z nas nie jest prof. Miodkiem, ale jakieś minimum szacunku do własnego języka powinno obowiązywać każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 25 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 (edytowane) Masz 100% racji ale twórcy reformy mieli inne zdanie. Niestety, nowy program przewiduje zmniejszenie lekcji j. polskiego o jedną godzinę tygodniowo. Coś niecoś o tym wiem, bo moja starsza córka jest nauczycielką tego języka... Do tej pory były w jej szkole 3 pełne etaty dla nauczycieli polskiego, w 2019 roku wystarczy 1,5 etatu. Taka to reforma... Edytowane 25 Lutego 2017 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max-wo Napisano 25 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 20 minut temu, Alexspin napisał: Taka to reforma... Poprawie cię jeśli pozwolisz... nie reforma tylko de forma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi