kuba5950 Napisano 4 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2017 Witam, Czy mógłby mi ktoś ile średnio (około) kosztują te rybki do zarobienia stawu. Chodzi mi o ryby średniej wielkości, takie które wpuszcza się do stawu na wiosnę. Tolpyga Karp królewski Lin Karaś Płoć Pozdrawiam
Jotes Napisano 4 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2017 Pytanie za 100 pkt: Po kiego licha Ci tołpyga? Wiesz czym się żywi i jak potrafi spustoszyć wodę?
Roman12386 Napisano 4 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2017 jak dobrze poszukasz to znajdziesz ceny od 0,50zł/szt aż do 14zł/kg. Tołpygi i karasi nie wpuszczaj do stawu takie jest moje zdanie .
Docio Napisano 5 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Marca 2017 Jeśli to nie "wkrętka", to najprościej wpisać w google - ceny narybku, a potem wybierać, przebierać i zamawiać.
kuba5950 Napisano 6 Marca 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2017 Witam, Czy mógłby mi ktoś napisać jaka musi być pompka do stawu 120 000 litrów, aby w zimie utrzymać przynajmniej dwa niezamarzniete przeręble, a w lecie żeby napowietrzala staw na tyle mocno żebym mógł mieć w stawie pstrągi. Chodzi mi o moc i wydajność pompki
kuba5950 Napisano 6 Marca 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2017 Witam, Czy mógłby mi ktoś napisać ile mogę wpuścić karpi, linów i pstrągow do stawu 120 000l, 18x7x1.2 metra.??? Będę miał mocna pompkę do napowietrzala wiec nie będzie problemów z tlenem.
jungu Napisano 6 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2017 szukaj raczej falowników, pomp cyrkulacyjnych niż pomp napowietrzających i filtrujących. Będą tańsze w eksploatacji i równie wydajne
wind Napisano 6 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2017 Połączyłem trzy tematu odnoszące się do tego samego problemu. Proszę nie mnożyć tematów bez potrzeby.
Rekomendowane odpowiedzi