marekm Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Jest sprawa Chcemy kumplowi, który uwielbia łowić, zorganizowac jakiś wieczór kawalerski nad morzem. Zastanawialiśmy się nad włączeniu do tego jego pasji. Macie może jakieś pomysły co zorganizować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Możecie zarezerwować odpowiednią ilość miejsc na jakiejś jednostce zabierającej wędkarzy na dorsze, a później dalej "celebrować" wieczór kawalerski w jakiejś nadmorskiej knajpce. Ma to taką wadę, że w przypadku złej pogody pozostanie Wam tylko celebracja, z wędkowania nici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekm Posted January 31, 2018 Author Report Share Posted January 31, 2018 O w sumie dobry pomysł. A znasz jakieś jednostki, kutry warte polecenia? Bo w ciemno też nie chcemy brać bo zależy nam na tym żeby było co wspominać i mam tutaj na myśli udaną wyprawę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Niestety, nie wedkuje na kutrach, ale w Internecie jest mnóstwo opinii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 W zeszłym roku byłem na Pegasus każdy kto był to coś złowił. Ja byłem pierwszy raz w życiu i kilka sztuk złowiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekm Posted February 13, 2018 Author Report Share Posted February 13, 2018 No wlasnie zalezy mi na sprawdzonych kutrach żeby wszystko poszło idealnie. W końcu takie coś zdarza się raz w życiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 Poszukaj tutaj http://www.splawik.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Witam Daj sobie na razie spokój, teraz nie połowisz na żadnej jednostce. Dorsza nie ma na Bałtyku. Pozdrawiam Jan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts