Jakub Hitel Posted August 15, 2018 Report Share Posted August 15, 2018 Witam uzytkownikow, jest tu moze jakis spec od okoniowek? Szukam jakiegos fajnego wedziska ktoree wytrzyma przylow szczupaka. Z gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 16, 2018 Report Share Posted August 16, 2018 Przeszukaj wątki spinningowe. Coś mi świta, że kilka miesięcy temu był taki wątek i padły konkretne modele. Niestety nie siedzę w spinningu i nie śledzę tych wątków uważnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz Świtała Posted August 17, 2018 Report Share Posted August 17, 2018 Pioneer evo Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 (edited) Robinson Diaflex Perch 225cm 2-10g. Świetna na okonie a radzi sobie ze szczupakiem czy boleniem. Edited August 19, 2018 by wędkarstwo z pasją 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Hitel Posted August 21, 2018 Author Report Share Posted August 21, 2018 Do robinsona jestem jakos sceptycznie nastawiony ostatnio mi sie zlamal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted August 21, 2018 Report Share Posted August 21, 2018 Rozejrzyj się za KONGEREM Ultris Jig Perh 1-10g poradzi sobie ze średnim szczupaczkiem, lub nieco mocniejszym Ultris Drop Shot 3-18g bez problemów wyjmie przyzwoitego szczupaka. Dobra seria za niewygórowaną cenę. Zaznaczam że to "wklejanki" ale wyjątkowej konstrukcji, bo nie występuje upierdliwe przesztywnienie w miejscu wklejenia szczytówki. Jeśli chodzi o nieco droższe, z tradycyjną szczytówką (tubular), polecam OKUMĘ/DRAGONA Balck Rock 3-18g.Wędzisko niemal pancerne, a właściwości rzutowe nie do przecenienia, ładuje się już od 2-2,5g, a przy tej gramaturze odległości nie mniejsze niż 20-30m w zależności od lotności przynęty. Górną granicę c.w. też można bezpiecznie przekroczyć do 20%. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted August 23, 2018 Report Share Posted August 23, 2018 W dniu 21.08.2018 o 12:56, Jakub Hitel napisał: Do robinsona jestem jakos sceptycznie nastawiony ostatnio mi sie zlamal Reklamowałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Hitel Posted August 24, 2018 Author Report Share Posted August 24, 2018 19 godzin temu, wędkarstwo z pasją napisał: Reklamowałeś? nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts