Jakub Hitel Napisano 15 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Witam uzytkownikow, jest tu moze jakis spec od okoniowek? Szukam jakiegos fajnego wedziska ktoree wytrzyma przylow szczupaka. Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 16 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Przeszukaj wątki spinningowe. Coś mi świta, że kilka miesięcy temu był taki wątek i padły konkretne modele. Niestety nie siedzę w spinningu i nie śledzę tych wątków uważnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Świtała Napisano 17 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Pioneer evo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarstwo z pasją Napisano 19 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Robinson Diaflex Perch 225cm 2-10g. Świetna na okonie a radzi sobie ze szczupakiem czy boleniem. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez wędkarstwo z pasją 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Hitel Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Do robinsona jestem jakos sceptycznie nastawiony ostatnio mi sie zlamal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 21 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Rozejrzyj się za KONGEREM Ultris Jig Perh 1-10g poradzi sobie ze średnim szczupaczkiem, lub nieco mocniejszym Ultris Drop Shot 3-18g bez problemów wyjmie przyzwoitego szczupaka. Dobra seria za niewygórowaną cenę. Zaznaczam że to "wklejanki" ale wyjątkowej konstrukcji, bo nie występuje upierdliwe przesztywnienie w miejscu wklejenia szczytówki. Jeśli chodzi o nieco droższe, z tradycyjną szczytówką (tubular), polecam OKUMĘ/DRAGONA Balck Rock 3-18g.Wędzisko niemal pancerne, a właściwości rzutowe nie do przecenienia, ładuje się już od 2-2,5g, a przy tej gramaturze odległości nie mniejsze niż 20-30m w zależności od lotności przynęty. Górną granicę c.w. też można bezpiecznie przekroczyć do 20%. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarstwo z pasją Napisano 23 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 W dniu 21.08.2018 o 12:56, Jakub Hitel napisał: Do robinsona jestem jakos sceptycznie nastawiony ostatnio mi sie zlamal Reklamowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Hitel Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 19 godzin temu, wędkarstwo z pasją napisał: Reklamowałeś? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi