Dario1906 Posted July 31, 2019 Report Share Posted July 31, 2019 Siema mam pytanko może dla wielu z was śmieszne ale chciałem zapytać czy wędziska np.3 częściowe jadąc na ryby macie juz przygotowane w całości w pokrowcu czy zestawy montujecie nad wodą ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted July 31, 2019 Report Share Posted July 31, 2019 Mam w pełni przygotowane i spięte rzepami. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted August 1, 2019 Report Share Posted August 1, 2019 Jak wyżej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted August 1, 2019 Report Share Posted August 1, 2019 W pokrowcu mam tylko wędzisko z kołowrotkiem. Po wyborze łowiska, miejscówki podejmuję decyzje. Chodzi o wybór obciążenia do feederów, rodzaj przyponu z hakiem pod odpowiednią przynętę. Oczywiście wcześniej przed wyborem przynęty należy wybrać miejscówkę pod gatunek jaki chcę łowić. Trzeba podjąć sporo decyzji nim złoży się zestaw na dane warunki i ryby. Oczywiście po tych wyborach mógłbym poskładać zestawy w domu przed wyjazdem ale wolę nad wodą. przeciągnięcie żyłki przez przelotki nasunięcie ciężarka i przywiązanie przyponu to kwestia trzech minut w pozycji leżącej. Stojąc wystarczą dwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted August 1, 2019 Report Share Posted August 1, 2019 Zawsze mamy spinningi gotowe do użycia, wystarczy zdjąć rzepy, połączyć górę z dołem, lub odwrotnie dół z górą i można rzucać, a gdy bierzemy jednoczęściówki, to jeszcze szybciej... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts