Syrena Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2019 Cześć, chcę sprawić niespodziankę mojemu Wędkarzowi i zabrać go na weekend - niespodziankę w miejsce, gdzie będzie sobie mógł spokojnie połowić. Szukam miejsca oferującego noclegi w domkach jak najbliżej wody i najlepiej w lesie :) Okolice Warszawy, ew. całe mazowieckie. Znacie coś? Polecicie? Pomożecie kobiecie próbującej uszczęśliwić Wędkarza? :)
Docio Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2019 Wszędzie obłożenie jest duże i warto robić rezerwacje z dużym wyprzedzeniem. Niemniej warto spróbować: Pomocnia Czarnowo Pogorzelec. 1
Wartburg Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2019 Uszczęśliwianie wędkarza jest kłopotliwe, każdy ma swoje przyzwyczajenia, rzeka albo jezioro, metody takie albo inne...
Docio Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2019 43 minuty temu, Wartburg napisał: Uszczęśliwianie wędkarza jest kłopotliwe, każdy ma swoje przyzwyczajenia, rzeka albo jezioro, metody takie albo inne... Dlatego zapodałem jeziorko, rzekę i starorzecze.
Wartburg Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2019 Osobiście nie byłem u Mańka ale miłośnicy róznych metod byli zachwyceni, kawałek drogi ale wielu nie może sie nachwalić!
Rekomendowane odpowiedzi