Syrena Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 Cześć, chcę sprawić niespodziankę mojemu Wędkarzowi i zabrać go na weekend - niespodziankę w miejsce, gdzie będzie sobie mógł spokojnie połowić. Szukam miejsca oferującego noclegi w domkach jak najbliżej wody i najlepiej w lesie :) Okolice Warszawy, ew. całe mazowieckie. Znacie coś? Polecicie? Pomożecie kobiecie próbującej uszczęśliwić Wędkarza? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 Wszędzie obłożenie jest duże i warto robić rezerwacje z dużym wyprzedzeniem. Niemniej warto spróbować: Pomocnia Czarnowo Pogorzelec. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 Uszczęśliwianie wędkarza jest kłopotliwe, każdy ma swoje przyzwyczajenia, rzeka albo jezioro, metody takie albo inne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 43 minuty temu, Wartburg napisał: Uszczęśliwianie wędkarza jest kłopotliwe, każdy ma swoje przyzwyczajenia, rzeka albo jezioro, metody takie albo inne... Dlatego zapodałem jeziorko, rzekę i starorzecze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 A może tutaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 Osobiście nie byłem u Mańka ale miłośnicy róznych metod byli zachwyceni, kawałek drogi ale wielu nie może sie nachwalić! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts