Grzybek1963_PL Napisano 14 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Witam mam pytanie czy na kukurydzę w puszce marki bondjułel złapie szczupaka. Zbigniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ryukon1975 Napisano 14 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Tylko słodka i chrupiąca z firmy Rolnik gwarantuje sukces w połowie drapieżników. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Bieszczadzki Napisano 14 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 I to pod warunkiem że znajdziesz szczupaka wegetarianina............... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarstwo z pasją Napisano 14 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Na kukurydzę w puszcze będzie ciężko. Szanse zwiększysz wyjmując kukurydzę z puszki, a najpewniej będzie jeśli zrobisz tak jak mój sąsiad i wieczko od puszki wyklepiesz na kształt blaszki. wtedy montujesz kotwiczkę i łowisz. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 14 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Pószka to nie wiem ale jak weśmiesz czonek od łyrzki byle cienżki to morze bendzie działąć jak kotwice doczepisz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLONU Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 ale Panowie to tak nie działa purzki nie odtworzysz lyszką ale sprobujcie a widelec glatko wchodzi Świeżego powietrza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi