Zonawedkarza Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 Witam wszystkich serdecznie :) Mam nietypową sprawę... Mąż łowi (z tego co wiem to właśnie tą metodą) i kocha to ;) Ostatnio oglądaliśmy jakiś film i widać było jak kręci się kołowrotek i jest branie. Powiedział, że to "najpiękniejszy dźwięk na świecie". A ja jako wspaniała żona wymyśliłam że po kryjomu ustawię mu w telefonie jak będę do niego dzwonić taki właśnie dźwięk. I tu pojawia się problem bo siedzę kolejną godzinę w internecie i nie mogę nic znaleźć :( Pomyślałam, że Panowie mogą być tak mili i jakoś mi pomóc. Może ja źle szukam... Byłabym ogromnie wdzięczna jakby ktoś pokazał mi skąd mogę pobrać taki dźwięk! Ewentualnie może jeśli nie byłoby to dużym problemem któryś z Panów mógłby mi nagrać przy okazji wypadu na rybki? Pozdrawiam cieplutko, dziękuję za każdą odpowiedź i życzę udanego brania! :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungu Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 pewnie chodzi o "grający hamulec"... Ciężki orzech chyba będziesz miała. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zonawedkarza Posted April 28, 2020 Author Report Share Posted April 28, 2020 26 minut temu, jungu napisał: pewnie chodzi o "grający hamulec"... Ciężki orzech chyba będziesz miała. Nie mam pojęcia takie cyk cyk cyk było i tego szukam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Kobiety i ryby Moja Żona myśli podobnie Rurki antysplątaniowe to dla niej "wędeczki" i nie można przetłumaczyć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungu Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 U mnie gra "tryt tryt tryt tryt" ... pewnie mam inny model 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 "jak sie kreci kolowretek. " u mnie to pasuje na agresywne branie z pociągnieciem ale z ruskiego centerpina..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLONU Posted April 29, 2020 Report Share Posted April 29, 2020 W dniu 27.04.2020 o 21:56, Zonawedkarza napisał: Witam wszystkich serdecznie Mam nietypową sprawę... Mąż łowi (z tego co wiem to właśnie tą metodą) i kocha to Ostatnio oglądaliśmy jakiś film i widać było jak kręci się kołowrotek i jest branie. Powiedział, że to "najpiękniejszy dźwięk na świecie". A ja jako wspaniała żona wymyśliłam że po kryjomu ustawię mu w telefonie jak będę do niego dzwonić taki właśnie dźwięk. I tu pojawia się problem bo siedzę kolejną godzinę w internecie i nie mogę nic znaleźć Pomyślałam, że Panowie mogą być tak mili i jakoś mi pomóc. Może ja źle szukam... Byłabym ogromnie wdzięczna jakby ktoś pokazał mi skąd mogę pobrać taki dźwięk! Ewentualnie może jeśli nie byłoby to dużym problemem któryś z Panów mógłby mi nagrać przy okazji wypadu na rybki? Pozdrawiam cieplutko, dziękuję za każdą odpowiedź i życzę udanego brania! Panie tak lubią uszczęśliwiać połówki wędkujące Może chłopaki karpiarze pomogą niewiaście i nagrają dźwięk brania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chciwusek Posted June 13, 2020 Report Share Posted June 13, 2020 (edited) Zapewne chodziło o coś takiego Pozdrawiam. Edited June 13, 2020 by wind edycja linku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts