Mateoo Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 (edited) Siema szukam wędki spinigowej do 150 zł jestem raczej amatorem i chcę spróbować swoich sił w spinigu chciał bym porady jakę wedke kupić na początek chial bym też porady odnośnie żyłki i kołowrotka do spinigu łosia głównie na jeziorach i stawach Edited June 8, 2020 by hege Edycja tytułu tematu. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 (edited) Jakie głębokości mają Twoje łowiska? Czy chcesz łowić z brzegu? Jakie gatunki ryb chcesz łowić? (pytanie porażka :)) Tu zazwyczaj wymieniany jest cały rybostan naszych wód. Edited June 8, 2020 by ryukon1975 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 To chyba jakiś lokalny dialekt Doradziłeś dziś kij w takim samym budżecie dla początkującego. Podejrzewam że łowiska i przynęty będą podobne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Zgadzam się kij był z tej samej serii. Jednak na wieksze wody typu jeziora i do łowienia wyłącznie z brzegu wybrałbym w miarę możliwości trochę dłuższy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 (edited) 16 godzin temu, Mateoo napisał: (…) do spinigu łosia głównie na jeziorach i stawach #Mateo wyraźnie określił jakie ryby i gdzie chce je łowić. Prawdę powiedziawszy nie mam pomysłu co można by doradzić... Edited June 9, 2020 by Alexspin 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts