Marcinek Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Witam ....jak w tytule ....poszukuje nazwy firmy czy też producenta tego kopytka .. Bardzo bede wdzieczny za podpowiedzi lub też konkretną odpowiedz .....W necie niemogie znaleśc tego kopytka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 (edited) Widziałem takie na Aliexpress. W aplikacji na telefon jest opcja wyszukiwania po zdjęciu. Kupisz od producenta a nie dystrybutora Edited June 20, 2020 by zwykły michał Literówka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 16 godzin temu, Marcinek napisał: Witam ....jak w tytule ....poszukuje nazwy firmy czy też producenta tego kopytka Nie mam pojęcia czyje jest tak naprawdę ale pamiętam łudząco podobne dwa. Pierwsze było firmy Relax i było dość sztywne, drugiej firmy nie pamiętam ale było zdecydowanie elastyczniejsze. Gdyby nie ta różnica w elastyczności można by było się pomylić, oba identyczne i nawet taki sam kolor, ni to zielony, ni to oliwkowy. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 Znalezione. Wstawiam zdjęcie z aplikacji i nie bezpośredniej linki. Poszukaj tego sprzedającego. Jotes kupił od nich spinning, ja też od nich kupuje i nigdy nie było problemu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinek Posted June 21, 2020 Author Report Share Posted June 21, 2020 Witam ...Was..i dzieki za podpoiedzi...Nadal szukam .Podobne przynety ma S CAPE SHAD .....Traper Ripper Fan ....i oczywiście Relax....na Alli Expres też sie rozglądam i po wyszukiwaniu po zdjeciach też ....Muszę dodać że kupiłem całe opakowanie tych kopyt w tamtym roku w Brico Marche w akcesoriach wędkarskich i taka zemnie gulała że wyżuciłem opakowanie i teraz dokupił bym te gumki bo w moich wodach Warminsko Mazurskie Szczupaki Szaleją za tym kolorem i kształtem....jeszcze raz Dzieki i szukam dalej.. 6 godzin temu, zwykły michał napisał: Znalezione. Wstawiam zdjęcie z aplikacji i nie bezpośredniej linki. Poszukaj tego sprzedającego. Jotes kupił od nich spinning, ja też od nich kupuje i nigdy nie było problemu. Łał...Oj DZIEKI CI KOLEGO ...DOBRA ROBOTA....BRAWO TY..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 Jeszcze tutaj Zmieniłem cenę na złotówki dla porównania do polskich cen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 Panowie, kształt może być identyczny jednak o pracy decyduje materiał. Tworzywo tworzywu nie równe. Wspomnijcie niezwykle łowne blachy polspingu. Idealne podróbki kształtu robione przez naszych dobrych rzemieślników okazały się bezrybne ponieważ blacha, z której były wycinane i krępowane była kilkukrotnie cieńsza. W gumie wszelakiej ważna jest jej sztywność, która decyduje o pracy w wodzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Pytanie było o model. Relax czy inna duża firma będzie trzymała parametry i gumy będą zawsze takie same. Gumy z Aliexpres mogą się różnić ale to trzeba byłoby sprawdzić samemu. Chociaż nie chce mi się wierzyć że różnica może być jakaś szalona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinek Posted June 22, 2020 Author Report Share Posted June 22, 2020 12 godzin temu, zwykły michał napisał: Jeszcze tutaj Zmieniłem cenę na złotówki dla porównania do polskich cen Spoko już zamówiłem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinek Posted June 22, 2020 Author Report Share Posted June 22, 2020 11 godzin temu, Docio napisał: Panowie, kształt może być identyczny jednak o pracy decyduje materiał. Tworzywo tworzywu nie równe. Wspomnijcie niezwykle łowne blachy polspingu. Idealne podróbki kształtu robione przez naszych dobrych rzemieślników okazały się bezrybne ponieważ blacha, z której były wycinane i krępowane była kilkukrotnie cieńsza. W gumie wszelakiej ważna jest jej sztywność, która decyduje o pracy w wodzie. Ok...to prawda ...Sprawdzimy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 5, 2020 Report Share Posted November 5, 2020 W dniu 22.06.2020 o 12:59, Marcinek napisał: Ok...to prawda ...Sprawdzimy... Udało Ci się przetestować? Jakie wyniki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts