Damian Mazurek Napisano 11 Września 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Września 2020 Witam, mam pytanie czy ktoś wie co to za narybek podkreślam wylowilem ja w rowu melioracyjnego ma ok 2 cm. Czekam na odpowiedź
wędkarstwo z pasją Napisano 11 Września 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Września 2020 wyglada na ciernika 1
Damian Mazurek Napisano 11 Września 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Września 2020 Też tak stawiałem na początku, może jeszcze się ktoś wypowie
Wartburg Napisano 11 Września 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Września 2020 Pytanie ile ma kolców na grzbiecie jeśli 3 to ciernik jak z pięć to cierniczek 2
Damian Mazurek Napisano 11 Września 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Września 2020 Wartburg dzięki za odpowiedź to raczej cierniczek ,kiedyś w tym kanale mój dziadek wyciągał ręka szczupaki i piskorzy było tyle że aż woda sie gotowała a to zwykły kanał melioracyjny jest, Jak myślisz czy jeszcE kiedyś mogły by tam zawitać ryby
Alexspin Napisano 14 Września 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Września 2020 Damian, przy obecnej (od kilkunastu lat) gospodarce wodno-rybnej to marzenie ściętej głowy... To se ne vrati…
Wartburg Napisano 14 Września 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Września 2020 W dniu 11.09.2020 o 23:49, Damian Mazurek napisał: Jak myślisz czy jeszcE kiedyś mogły by tam zawitać ryby Czemu nie, tylko dwa warunki, nie za dużo chemii w ściekach i drugi o wiele łatwiejszy do spełnienia bobry muszą koryto nieco po meliorantach poprawić 1
Rekomendowane odpowiedzi