Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Najwięcej kleni na feeder złowiłem na pijawki końskie i rosowki, zdarzały się na kukurydze, czy białego robaka. Najlepiej w miejscu gdzie są kamienie. Przed przelewem lub za nim, opaski kamienne. Jak nie ma kamieni dobre są przykosy piaszczyste, stronę burty, nawisy drzew czy traw. Polecam na Fejsie znaleźć Fishing in the shade, tam fajnie gość pokazuje jak łowi klenie.

Napisano

Kura za drogo wole se kupic kilka paczek czerwonych albo bialych robali. w mojej okolicy nie ma pijawek wiec zrezygnuje z tej przytnety. bede lowil na rosòwy i tyle

Napisano
3 godziny temu, grubson napisał:

Kura za drogo wole se kupic kilka paczek czerwonych albo bialych robali. w mojej okolicy nie ma pijawek wiec zrezygnuje z tej przytnety. bede lowil na rosòwy i tyle

Uwierzyłem, od razu. :blink:  Na Podlasiu nie ma bagienek, podmokłych polderów, wypasu bydła ani innych elementów, z którymi można się zapoznać choćby w wiki. Albo to Podlasie to ściema jak miejscowość i mieszka na pustyni Błędowskiej.

No najzwyczajniej u niego nie ma. W całej Europie są, częściowo w Azji i nawet Afryce a u niego nie. 

Ktoś to może przeczytać i uwierzyć, więc podaję dostęp do najogólniejszych informacji klik.