grubson Posted September 25, 2020 Report Share Posted September 25, 2020 Chcialbym chycic mojego pierwszego klenia na drgajaca szczytòwke.podpowoiedzial by ktos jaki przypon przyneta zaneta i miejscowki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted September 25, 2020 Report Share Posted September 25, 2020 Najwięcej kleni na feeder złowiłem na pijawki końskie i rosowki, zdarzały się na kukurydze, czy białego robaka. Najlepiej w miejscu gdzie są kamienie. Przed przelewem lub za nim, opaski kamienne. Jak nie ma kamieni dobre są przykosy piaszczyste, stronę burty, nawisy drzew czy traw. Polecam na Fejsie znaleźć Fishing in the shade, tam fajnie gość pokazuje jak łowi klenie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubson Posted September 26, 2020 Author Report Share Posted September 26, 2020 A skad skombinowac taka pijawke 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted September 26, 2020 Report Share Posted September 26, 2020 25 minut temu, grubson napisał: A skad skombinowac taka pijawke A może kupić? klik 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted September 26, 2020 Report Share Posted September 26, 2020 2 godziny temu, grubson napisał: A skad skombinowac taka pijawke Mam blisko starorzecze, tam wystarczy trochę podreptać na skraju wody i wychodzą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 26, 2020 Report Share Posted September 26, 2020 4 hours ago, Docio said: A może kupić? klik Trochę drogo za taką przynętę ale czego się robi dla ryb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubson Posted September 26, 2020 Author Report Share Posted September 26, 2020 Kura za drogo wole se kupic kilka paczek czerwonych albo bialych robali. w mojej okolicy nie ma pijawek wiec zrezygnuje z tej przytnety. bede lowil na rosòwy i tyle 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted September 26, 2020 Report Share Posted September 26, 2020 3 godziny temu, grubson napisał: Kura za drogo wole se kupic kilka paczek czerwonych albo bialych robali. w mojej okolicy nie ma pijawek wiec zrezygnuje z tej przytnety. bede lowil na rosòwy i tyle Uwierzyłem, od razu. Na Podlasiu nie ma bagienek, podmokłych polderów, wypasu bydła ani innych elementów, z którymi można się zapoznać choćby w wiki. Albo to Podlasie to ściema jak miejscowość i mieszka na pustyni Błędowskiej. No najzwyczajniej u niego nie ma. W całej Europie są, częściowo w Azji i nawet Afryce a u niego nie. Ktoś to może przeczytać i uwierzyć, więc podaję dostęp do najogólniejszych informacji klik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts