Nat JK Posted October 25, 2020 Report Share Posted October 25, 2020 Hej, wiecie gdzie mogłabym kupic ten o to haczyk? Szukalam na internecie i ciężko cokolwiek znaleźć a w sklepie powiedzieli że już ich nie biorą:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted October 25, 2020 Report Share Posted October 25, 2020 Myśle żę po kilku godzinach poszukiwań znajdziesz na znanym kitajskim portalu handlowym KIlku godzinach bo po nazwie/numerze nie znajdziesz zazwyczaj trzeba szukać po krztałcie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nat JK Posted October 25, 2020 Author Report Share Posted October 25, 2020 Okej, dziekuje;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted October 25, 2020 Report Share Posted October 25, 2020 Musi być ten sam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nat JK Posted October 25, 2020 Author Report Share Posted October 25, 2020 Ten akurat mam sprawdzony rozmiar 4 i 2. Miałam z nich 200 sztuk i żaden z nich sie nie rozwiązał a przepony mega wytrzymała. Jeżeli macie coś równie dobrego to chętnie wyprobuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted October 25, 2020 Report Share Posted October 25, 2020 Może warto samemu wiązać haki? Do wersji z łopatką do żylki i plecionki wystarczy jeden prosty jak cep węzeł. Mozna wykonać tylko w "rencach" jak i z pomocą np igły krawieckiej. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted October 25, 2020 Report Share Posted October 25, 2020 7 godzin temu, Wartburg napisał: zazwyczaj trzeba szukać po krztałcie Ma to swoją nazwę - Google szukanie odwrócone. Jest zdjęcie to wyszukanie potrwa kilka sekund. 7 godzin temu, Nat JK napisał: Ten akurat mam sprawdzony rozmiar 4 i 2. Miałam z nich 200 sztuk i żaden z nich sie nie rozwiązał a przepony mega wytrzymała. Jeżeli macie coś równie dobrego to chętnie wyprobuje To zwykły limerick. Wzór powszechny i stary jak samo wędkarstwo. Szukaj w znanych firmach, które powstały jeszcze w poprzednim stuleciu jak np Mustad. A co do wiązania to Wartburg ma rację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nat JK Posted October 25, 2020 Author Report Share Posted October 25, 2020 Tak to fakt, ale skoro można kupić zawiązane to wole zawiązane i tyle. Dziękuję za pomoc, cos udało mi sie znaleźć :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted October 25, 2020 Report Share Posted October 25, 2020 18 minutes ago, Nat JK said: Tak to fakt, ale skoro można kupić zawiązane to wole zawiązane i tyle. Wygodnictwo Nic nie poprawia nastroju bardziej niż wiązanie nowego przyponu kiedy ryby intensywnie żerują i czasu brak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nat JK Posted October 25, 2020 Author Report Share Posted October 25, 2020 Haha, to fakt, dlatego przykro jak usłyszałam że już ich nie mogą sprowadzać Na zawodach nie ma czasu na wiązanie, wole to juz miec zrobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted October 25, 2020 Report Share Posted October 25, 2020 Na pewno nie brakuje haczyków z przyponami, zwłaszcza takiego modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts