ważki bąk Napisano 31 Października 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Szukam wędki na okonie, żebym je mógł łowić jeszcze tej jesieni. Czy Robinson City Liner Perch będzie dobry? I czy poradzi sobie z szczupakiem 60-70cm. Łowie na obrotówki , ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 W sprawie wędzisk ROBINSONA zwróć się bezpośrednio do Specjalisty w teym zakresie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Kopala Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ja okonie łowię na savage gear mpp. Jestem z niego zadowolony https://allegro.pl/oferta/wedka-savage-gear-mpp2-spin-251-3-14g-8985156679 A jak chciał byś jeszcze kołowrotek. To ja używam taki https://allegro.pl/oferta/kolowrotek-shimano-sedona-fi-c2000-s-8683769329 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 (edytowane) @ważki bąk pytał o opinię na temat konkretnego kijka, więc nie wiem, czy interesują go inne marki. Jeśli tak, to ja polecam z pełną odpowiedzialnością: OKUMA Black Rock 1-skład z kołowrotkiem Ultris Aqua 810FD. Doskonała para, okonie łowią się same i nie boi się większych przyłowów. Obsługuje przynęty od 2 do 20g. Stosowana linka Fine Braid 0,06. Edytowane 1 Listopada 2020 przez Alexspin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ważki bąk Napisano 10 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 dziękuję za odpowiedzi, pytałem o ten Robinson bo jest u mnie w sklepie i on mi się spodobał ale chciałem opinii wędkarzy a nie sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi