Wędkarz-Trupek Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Cześć wszystkim ! Chciałbym wam pokazać moją małą zdobycz na rzece Dziwnej ! Uwaga ! Proszę nie krytykować ponieważ jestem niedoświadczonym wędkarzem. W końcu mam 12 lat Jest to Krąp, który ważył 0,7kg. Tu macie jego zdjęcie Wiem że to mała ryba ale zrozumcie, mam 12 lat i dla mnie była to wielka zabawa Pozdrawiam, Kuba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Rybka fajna, szczerze mówiąc chyba ciężko trafić krąpia tej wielkości. Ale szkoda, że ta fotka takiej kiepskiej jakości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędkarz-Trupek Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Wielkie Przepraszam za jakość zdjęcia. Ale niestety nie miałem akurat przy sobie mojego aparatu i musiałem zrobić zdjęcie telefonem. Mój telefon nie jest w tym za dobry Jeszcze raz wielkie Przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Nie masz za co przepraszać, sam wrzucam czasem foty z telefonu. Ważne, że udało Ci się wytargać takiego okazałego krąpia. Gratki ryby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Areh Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) Jeżeli to faktycznie jest krąp i na prawdę ważył 0,7 kg, to ja jeszcze na oczy tak wielkiego krąpia nie widziałem (nie wiem czy to przypadkiem nie jest coś około rekordu Polski, a przynajmniej w okolicach medalowej ryby). Edited September 18, 2012 by Areh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Areh wybierz się nad Narew w okolice Nowego Dworu Mazowieckiego i Modlina. 40-to centymetrowe krąpie z nurtu to...powszechność. A swoją drogą w Dziwnej są duże ryby i zapewne dla kolegi to początek nowego etapu wędkarskiego. Już proponuję zmienić sprzęt na o wiele mocniejszy, bo jak raz się zacznie... No i wiem o całkiem sporych sumach i szczupakach w tej rzece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts