Piotr Perciak Napisano 13 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwca 2021 Witam forumowiczów węzłem w posiadanie takiej oto wedki po ojcu. Jestem ciekawy wartości może ktoś pomoże w sieci o tych wędkach jest niewiele. Kolekcjonować nie zamierzam z tad moje zapytanie, jaką może mieć wartość lub gdzie można zasięgnąć takiej informacji.Pozdrawiam
zwykły michał Napisano 13 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwca 2021 Musisz poszukać na specjalistycznym forum wielbicieli takiego sprzętu albo kolekcjonerskim. Może aukcje staroci? Wartburg może mieć jakieś kontakty.
Wartburg Napisano 14 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2021 To wykracza poza zakres mojej wiedzy. Nie będę uprawiał gdybologii i fantazjii. 3
m4ko Napisano 14 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2021 Coś się stało że taki temat przestał Cię interesować, jakaś zmiana poglądów. Tak nawiązując do twojego opisu pod profilem " Przeleżałem pod śniegiem 60 lat i nowoczesność do mnie nie przemawia" to takie pytanko, używasz dalej tych komputerów co zajmują całe mieszkanie? Jak tak to współczuję osobą z najbliższej okolicy bo chcąc sprawdzić forum to pozbawiasz ich prądu 1
zwykły michał Napisano 14 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2021 Miałeś pod górkę z fizyki i historii? Poczytaj sobie o historii komputerów i prądzie.
Wartburg Napisano 16 Czerwca 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwca 2021 W dniu 14.06.2021 o 21:29, m4ko napisał: Coś się stało że taki temat przestał Cię interesować, jakaś zmiana poglądów. To że lubie stare klamoty nie tylko wędkarskie nie jest jednoznacze z posiadaniem stopnia starszego kustosza z klejonkologii.
Rekomendowane odpowiedzi