Luckymag Look Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 Dzień dobry. To mój pierwszy post na tym forum. Mam zestaw przynęt z główkami jigowymi w skład którego wchodzą doczepiane błystki. Jak sądzicie czy takie ich przypięcie jak na zdjęciu jest prawidłowe? Jest w necie trochę zdjęć główek z błystka i zwykle błystka jest poniżej przynęty i haka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 Błystka będzie poniżej chyba że moja wyobraźnia nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 Ta "błystka" wygląda zupełnie jak skrzydełko wirówki a to znaczy, że da tak duży opór, że będzie u góry. W dodatku jak przywiążesz żyłkę do główki, to nie wiem czy w ogóle będzie działać. Systemiki, zasadniczo, mają wspólny punkt mocowania do linki aby przynęta prawidłowo pracowała, tu tego nie widać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RBTS Posted September 6, 2021 Report Share Posted September 6, 2021 Agrafkę błystki zaczep za oczko główki jigowej, linkę (przypon) do środkowego oczka błystki. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts