przemokr Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Musimy promować takie zachowanie nad wodą, by ktoś inny też mógł cieszyć się naszymi rybami powtórnie. Co o tym myślicie? Ja miałem parę ryb medalowych w 2010r wszystkie wypuściłem nawet leszcza na złoto, który jest w tym filmiku poniżej. Ja nie zabieram polecam „Złów i wypuść” http://youtu.be/JB5L6ZwCqIc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 (edited) Ja miałem parę ryb medalowych w 2010r wszystkie wypuściłem nawet leszcza na złotoI dobrze, bo tych największych ryb najbardziej szkoda. Ja zabieram tylko kilka sandaczy złowionych w listopadzie czy grudniu by mieć co zeżreć w święta Reszta wraca do wody. Edited November 2, 2012 by woldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Inne metody" do "Ogólne Rozmowy". Jakiś czas temu rozpoczęliśmy dyskusję na ten temat tutaj. A przy okazji, gratuluję postawy. Największe okazy zasługują na to, aby skończyć swój żywot w wodzie a nie na teflonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadebla Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Większość wędkarzy, złowionych ryb nie wypuszcza, a potem biadolą że w Polsce ryb nie ma. Złów i Wypuść!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacacyc Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 zawsze i wszedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzana_pl Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Na forum jest już jeden bardzo podobny wątek,zaparszam do wspólnej dyskusji i wstawiam link http://forumwedkarskie.pl/topic/12-zlow-i-wypusc/page__st__60 może się przydać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts