Breitling Napisano 20 Września 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Września 2021 Witajcie. Ktoś podpowie gdzie w Gdańsku lub Sobieszewie/Świbnie mogę kupić świeżą rybę w dobrej cenie? Wiem że kiedyś można było coś kupić na plaży w Żabiance ale nie wiem jak jest teraz i jakie ceny? Drugie miejsce jakie znam to Sopot plaża gdzie jest sklep z wędzonymi rybami i produktami rybnymi ale ceny raczej wysokie z tego co pamiętam. Wie ktoś jak wygląda temat w Świbnie zaraz obok miejsca skąd odpływa prom?
Alexspin Napisano 20 Września 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Września 2021 To forum raczej o wędkarstwie, a nie przewodnik handlowy... 1
Docio Napisano 20 Września 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Września 2021 25 minut temu, Alexspin napisał: To forum raczej o wędkarstwie, a nie przewodnik handlowy... Prawda ale poczekajmy na chłopaków z Gdańska. 1
Breitling Napisano 21 Września 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Września 2021 "Różności wędkarskie i nie tylko -> na każdy temat" - tu jesteśmy Przewodnika handlowego nie szukam bo nie zamierzam niczym handlować 1
wind Napisano 21 Września 2021 Zgłoszenie Napisano 21 Września 2021 Kolego, w Górkach Zachodnich są przetwórnie ze sklepami, w Płoni jest przystań rybacka. Z kolei w Sobieszewie za mostem na rondzie w lewo i jedziesz jak na Ptasi Raj. Z tego co pamiętam tam też są przetwórnie i wędzarnie. 1
Docio Napisano 21 Września 2021 Zgłoszenie Napisano 21 Września 2021 34 minuty temu, wind napisał: Kolego, w Górkach Zachodnich są przetwórnie ze sklepami, w Płoni jest przystań rybacka. Wg przewodnika Winda dla wędkarzy "Ostatnia deska ratunku". Na hasło "forumwedkarskie.pl" 5% zniżki. 2
Rekomendowane odpowiedzi