Metaxa1985 Napisano 12 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 12 Lutego 2022 (edytowane) Kołowrotek 2 korbkowy, odległościowka do 350 zł Wędka 4,20 i 4,50 odległościowa, poleci ktoś coś sprawdzonego do 450 zł !:) Chodzi o wędkarstwo wyczynowe. Proszę o podanie linków do strony jeśli ktoś mi coś poleci, bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Tomasz. Edytowane 12 Lutego 2022 przez Metaxa1985
zwykły michał Napisano 12 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 12 Lutego 2022 (edytowane) 6 hours ago, Metaxa1985 said: Chodzi o wędkarstwo wyczynowe. Co dla Ciebie znaczy "wędkarstwo wyczynowe"? Edytowane 12 Lutego 2022 przez zwykły michał
Metaxa1985 Napisano 12 Lutego 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Lutego 2022 4 minuty temu, zwykły michał napisał: Co dla Ciebie znaczy "wędkarstwo wyczynowe"? Zawody wędkarskie.
ważki bąk Napisano 13 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 13 Lutego 2022 Jak patrzę na profilowe to zamiast kołowrotka to polecam zamrażarkę i słoiki z castoramy 2
Metaxa1985 Napisano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Lutego 2022 12 godzin temu, ważki bąk napisał: Jak patrzę na profilowe to zamiast kołowrotka to polecam zamrażarkę i słoiki z castoramy Nie zabieram ryb, wszystkie wracają do wody
krawczynski Napisano 13 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) Żyłki wyczynowe kupisz tutaj https://sneck.eu/kategoria/zylki-wyczynowe/. Są ultra wytrzymałe. Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez krawczynski
zwykły michał Napisano 13 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2022 Ultra wytrzymałe Straż pożarna używa do wyciągania samochodów powypadkowych 2
Docio Napisano 13 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2022 2 minuty temu, zwykły michał napisał: Ultra wytrzymałe Straż pożarna używa do wyciągania samochodów powypadkowych Mnie też to "uderzyło" i poszperałem. Wszedłem na stronę i od razu w zakładkę - O nas. Jest o wszystkim tylko nie o firmie. No to inaczej, jest domena to coś się dowiem. Jednak i tu porażka, gdyż tak "renomowana" firma nie jest właścicielem swojej domeny lecz dzierżawcą w ArtNet, w hoście Nazwa.pl. Kolejnym znakiem zapytania jest zakupiony park maszynowy, który został umiejscowiony w znanej fabryce Stilon w Gorzowie. Ciekawe co zrobiła fabryka ze swoim, ciągle działającym parkiem? Czyżby światy równoległe!? No ale to tylko moje wątpliwości, które nie muszą mieć potwierdzenia w rzeczywistości i nic nie znaczy, że firma SJS Pologne Sp. z o.o jako dystrybutor a teraz właściciel żyłki Sneck jest jedynie sklepem internetowym, o tu Na szczęście firma posiada biuro nieco dalej w standardowym biurowcu. I na tym bym mógł zakończyć ale wciąż czułem "swądek" i po rozejrzeniu się wokół siebie, nie widziałem żadnego pożaru. No to grzebię dalej jak kura w ziemi i... Na stronie we wspomnianej zakładce stoi: "Od 1990 roku polska firma SJS Pologne Sp. z o.o była dystrybutorem żyłki SNECK, produkowanej we Francji." A w KRS mają zgoła odmienne zdanie Data wpisu do rejestru przedsiębiorców:2003-03-14 (klik). Zwróciliście uwagę na nazwiska założycieli? No dobra, drążę dalej. "Żyłki SNECK były produkowane przez francuską firmę Rhodia (wcześniej Rhône-Poulenc) do 2006 roku. Gdy chemiczny koncern wycofał się z produkcji żyłek ,firma SJS Pologne Sp. z o.o odkupiła linię technologiczną by kontynuować produkcję na terenie Polski. Po długich negocjacjach SJS nabyło dwie nowoczesne linie do produkcji żyłki oraz, co najważniejsze, cały know-how z dokumentacją oraz historią sięgającą lat 40 ubiegłego wieku." Za Wiki: Rhodia – francuskie przedsiębiorstwo z branży chemicznej, utworzone w 1998 w wyniku podziału konglomeratu Rhône-Poulenc. Zajmuje się wieloma obszarami chemii m.in. produkcją włókien i polimerów. Rhodia w Polsce reprezentowana jest przez Rhodia Polyamide Polska sp. z o.o. w Gorzowie Wielkopolskim, gdzie zlokalizowany jest zakład produkcyjny Engineering Plastics (produkcja granulatów konstrukcyjnych), a także służby sprzedaży i marketingu tej jednostki biznesowej na teren Polski oraz Europy Centralnej i Wschodniej. No to teraz jestem pewny, że to światy równoległe. 3
zwykły michał Napisano 13 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2022 Widać że masz za dużo wolnego czasu Mam nadzieję, że są conajmniej tak dobre jak pisał krawczyński. 2
Docio Napisano 13 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2022 Nie kwestionuję jakości, gdyż nie używałem. 2
JKarp Napisano 15 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Ta żyłka jest naprawdę dobra. Jak miałem sklep cieszyła się bardzo dużą popularnością. Karpiowej używałem i bardzo sobie chwaliłem. JKarp Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez JKarp
zwykły michał Napisano 15 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Napisano 15 Kwietnia 2022 Więcej rekomendacji chyba nie trzeba
Rekomendowane odpowiedzi