pabloo1033 Napisano 9 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 Witam. Forumowicze, pomóżcie w doborze wędki. Łowię głównie z brzegu, jeziora, czasami rzeka o wolnym uciągu. Interesuje mnie wedka o długości 270-280cm cw tak od 5 do max 25g. Błystki, przynęty gumowe i drop-shot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Napisano 9 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 Może Mikado inazuma flash Zander? Mam drobniejszą wersję Perch i naprawdę mi się sprawdza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Nie mam zaufania do wędzisk MIkado, trzykrotnie się zawiodłem. Sugeruję Grey Stream ta seria ostatnio zbiera niezłe opinie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Wszystko zależy od tego ile chcesz wydać. Rozglądam się ostatnio za podobnym kijem. To jeden z tych które biorę pod uwagę i spełnia Twoje warunki. Może nie najtańszy ale jakość kosztuje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Super, ale cena już na wysokim poziomie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi