Szymon12345677 Posted May 27, 2022 Report Share Posted May 27, 2022 Witam Dzisiaj do stawu. Uciekło mi 7 karasi srebrzystych około 30 cm. Staw jest nie duży i ma około 2 m głębokości. W stawie jest duża populacja karasi złocistych. Jak się ich pozbyć szybko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted May 27, 2022 Report Share Posted May 27, 2022 Wydaje się niemożliwe, gdyż oba gatunki żerują przy dnie. A tak przy okazji: 3 minuty temu, Szymon12345677 napisał: Dzisiaj do stawu. Uciekło mi 7 karasi srebrzystych około 30 cm Czy to był desant spadochronowy, czy też jakiś przekop z sąsiedniego stawu? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted May 27, 2022 Report Share Posted May 27, 2022 Jeśli szybko to dynamitem. Jeżeli staw jest niewielki wystarczy jeden "zabieg" i nie będzie karasi. Wydaje mi się, że jedynym skutecznym sposobem będzie spuszczenie wody. Możesz sobie na to pozwolić? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted May 27, 2022 Report Share Posted May 27, 2022 Masz powód do radości, zawsze może być desant sumików amerykańskich, tego nawet bombą atomową nie wytłuczesz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StaryAnona Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 W dniu 27.05.2022 o 13:06, Szymon12345677 napisał: Witam Dzisiaj do stawu. Uciekło mi 7 karasi srebrzystych około 30 cm. Staw jest nie duży i ma około 2 m głębokości. W stawie jest duża populacja karasi złocistych. Jak się ich pozbyć szybko? Wsadzic do ryzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts