Alexspin Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 Mam pytanko - czy w województwie Łódzkim są jakieś szkółki wędkarskie dla dzieci i młodzieży? Mam na zbyciu trochę (duży karton) drobnego wyposażenia wędkarskiego (pudełka, przynęty spinningowe, inne drobiazgi, wszystko użytkowo sprawne), których nie używam i nie będę używał. Sprzedaż ich nie ma sensu, bo byłaby mało opłacalna, a nie mam chęci dokładać, natomiast z chęcią oddam nieodpłatnie dla celów użytkowych, poglądowych i szkoleniowych dla dzieci i młodzieży. Jedynym warunkiem jest zabranie całości. Jeśli jakieś koło prowadzi szkółkę, lub ktoś z Koleżanek i Kolegów zna namiar na takową, proszę o kontakt na priv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 Niestety nie znam ale zapytałem "wujka" i mi odpowiedział. Spytałem też o kontakt do Koła i też mi odpowiedział. A przy okazji, w pierwszej chwili miałem odruch złośliwości, ale że kolega i cel zacny to odpuściłem sobie. Doskonale też wiem, że starsze osoby mają niejaki problem z ogarnięciem netu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 7 godzin temu, Alexspin napisał: Jedynym warunkiem jest zabranie całości. Pchasz się w bogate nic że nie określę tego po imieniu' Z ręki do ręki a nie cuda i kłopotów z adresami i kontaktami na lata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 24, 2022 Author Report Share Posted October 24, 2022 W dniu 21.10.2022 o 18:29, Docio napisał: Niestety nie znam ale zapytałem "wujka" i mi odpowiedział. Spytałem też o kontakt do Koła i też mi odpowiedział. A przy okazji, w pierwszej chwili miałem odruch złośliwości, ale że kolega i cel zacny to odpuściłem sobie. Doskonale też wiem, że starsze osoby mają niejaki problem z ogarnięciem netu... Dzięki, na tę "szkółkę" też natrafiłem, niestety, to szkółka dla studentów, a oni mają większe wymagania co do sprzętu - powinien być nowy, używane wyposażenie ich nie interesuje, a najlepiej darowizna gotówkowa, to oni będą wiedzieli jak ją zagospodarować. Ps Nie mam trudności z ogarnięciem netu... W dniu 21.10.2022 o 20:56, ryukon1975 napisał: Pchasz się w bogate nic że nie określę tego po imieniu' Z ręki do ręki a nie cuda i kłopotów z adresami i kontaktami na lata. Sorry Krzysiu, ale nie bardzo zrozumiałem Twój przekaz... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 1 godzinę temu, Alexspin napisał: a najlepiej darowizna gotówkowa, to oni będą wiedzieli jak ją zagospodarować. Skąd znam ten refren? Nie pamiętam. Mój starszy sprzęt również trafiał do młodych ludzi. Ostatni raz dla dzieciaków z domu dziecka pod Grudziądzem, gdzie pracowała żona jednego z kumpli, z innego portalu. Wcześniej, ot po prostu nad wodą gdy byłem w jakimś ośrodku, albo gdy kumple mnie odwiedzali. Wiem, wiem, trudno ze sobą taszczyć wszystko ale jakoś nigdy nie miałem sprzętu zbyt wiele. Zwróć uwagę na pytania o sprzęt tu, na portalu. Młodzi ludzie pytają o jak najtańsze wędziska, kołowrotki, wiele razy dyskutowane o powodach takich pytań. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 13 godzin temu, Alexspin napisał: orry Krzysiu, ale nie bardzo zrozumiałem Twój przekaz... Opcja jest krótka i prosta masz ochotę oddać oddaj bez przyznawania swoich danych. Krótko masz i się nie znamy. Inaczej mogą wyjść różne Będziesz nasyłany milionami próśb o sprzęt i tp.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 26, 2022 Author Report Share Posted October 26, 2022 Jasne, teraz kapuję, dzięki za ostrzeżenie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 W dniu 21.10.2022 o 13:13, Alexspin napisał: Mam pytanko - czy w województwie Łódzkim są jakieś szkółki wędkarskie dla dzieci i młodzieży? Mam na zbyciu trochę (duży karton) drobnego wyposażenia wędkarskiego (pudełka, przynęty spinningowe, inne drobiazgi, wszystko użytkowo sprawne), których nie używam i nie będę używał. Sprzedaż ich nie ma sensu, bo byłaby mało opłacalna, a nie mam chęci dokładać, natomiast z chęcią oddam nieodpłatnie dla celów użytkowych, poglądowych i szkoleniowych dla dzieci i młodzieży. Jedynym warunkiem jest zabranie całości. Jeśli jakieś koło prowadzi szkółkę, lub ktoś z Koleżanek i Kolegów zna namiar na takową, proszę o kontakt na priv. Na FB jest grupa dla takich młodych dzieciaków. Sprawdzona, wiarygodna. Jak jest jeszcze aktualne podeślę Ci namiary. JKarp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 31, 2022 Author Report Share Posted October 31, 2022 W dniu 26.10.2022 o 14:09, JKarp napisał: Na FB jest grupa dla takich młodych dzieciaków. Sprawdzona, wiarygodna. Jak jest jeszcze aktualne podeślę Ci namiary. JKarp Oczywiście, że aktualne, bardzo proszę o namiary. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts