Jump to content

Szkółka wędkarska

Alexspin
 Share

Recommended Posts

Mam pytanko - czy w województwie Łódzkim są jakieś szkółki wędkarskie dla dzieci i młodzieży? Mam na zbyciu trochę (duży karton) drobnego wyposażenia wędkarskiego (pudełka, przynęty spinningowe, inne drobiazgi, wszystko użytkowo sprawne), których nie używam i nie będę używał. Sprzedaż ich nie ma sensu, bo byłaby mało opłacalna, a nie mam chęci dokładać, natomiast z chęcią oddam nieodpłatnie dla celów użytkowych, poglądowych i szkoleniowych dla dzieci i młodzieży.

Jedynym warunkiem jest zabranie całości.

Jeśli jakieś koło prowadzi szkółkę, lub ktoś z Koleżanek i Kolegów zna namiar na takową, proszę o kontakt na priv.

Niestety nie znam ale zapytałem "wujka" i mi odpowiedział. Spytałem też o kontakt do Koła i też mi odpowiedział. :) 

A przy okazji, w pierwszej chwili miałem odruch złośliwości, ale że kolega i cel zacny to odpuściłem sobie. Doskonale też wiem, że starsze osoby mają niejaki problem z ogarnięciem netu... :diabelek: 

W dniu 21.10.2022 o 18:29, Docio napisał:

Niestety nie znam ale zapytałem "wujka" i mi odpowiedział. Spytałem też o kontakt do Koła i też mi odpowiedział. :) 

A przy okazji, w pierwszej chwili miałem odruch złośliwości, ale że kolega i cel zacny to odpuściłem sobie. Doskonale też wiem, że starsze osoby mają niejaki problem z ogarnięciem netu... :diabelek: 

Dzięki, na tę "szkółkę" też natrafiłem, niestety, to szkółka dla studentów, a oni mają większe wymagania co do sprzętu - powinien być nowy, używane wyposażenie ich nie interesuje, a najlepiej darowizna gotówkowa, to oni będą wiedzieli jak ją zagospodarować. :angry:

Ps
Nie mam trudności z ogarnięciem netu...:P

W dniu 21.10.2022 o 20:56, ryukon1975 napisał:

Pchasz się w  bogate nic że nie określę tego po imieniu' Z ręki do ręki a nie cuda i kłopotów z adresami i kontaktami na lata.

Sorry Krzysiu, ale nie bardzo zrozumiałem Twój przekaz... :wacko:

1 godzinę temu, Alexspin napisał:

a najlepiej darowizna gotówkowa, to oni będą wiedzieli jak ją zagospodarować.

Skąd znam ten refren? Nie pamiętam.

Mój starszy sprzęt również trafiał do młodych ludzi. Ostatni raz dla dzieciaków z domu dziecka pod Grudziądzem, gdzie pracowała żona jednego z kumpli, z innego portalu. Wcześniej, ot po prostu nad wodą gdy byłem w jakimś ośrodku, albo gdy kumple mnie odwiedzali.

Wiem, wiem, trudno ze sobą taszczyć wszystko ale jakoś nigdy nie miałem sprzętu zbyt wiele.

Zwróć uwagę na pytania o sprzęt tu, na portalu. Młodzi ludzie pytają o jak najtańsze wędziska, kołowrotki, wiele razy dyskutowane o powodach takich pytań.

13 godzin temu, Alexspin napisał:

orry Krzysiu, ale nie bardzo zrozumiałem Twój przekaz... :wacko:

Opcja jest krótka i prosta masz ochotę oddać oddaj bez przyznawania swoich danych. Krótko masz i się nie znamy. Inaczej mogą wyjść różne Będziesz nasyłany milionami próśb o sprzęt i tp..

W dniu 21.10.2022 o 13:13, Alexspin napisał:

Mam pytanko - czy w województwie Łódzkim są jakieś szkółki wędkarskie dla dzieci i młodzieży? Mam na zbyciu trochę (duży karton) drobnego wyposażenia wędkarskiego (pudełka, przynęty spinningowe, inne drobiazgi, wszystko użytkowo sprawne), których nie używam i nie będę używał. Sprzedaż ich nie ma sensu, bo byłaby mało opłacalna, a nie mam chęci dokładać, natomiast z chęcią oddam nieodpłatnie dla celów użytkowych, poglądowych i szkoleniowych dla dzieci i młodzieży.

Jedynym warunkiem jest zabranie całości.

Jeśli jakieś koło prowadzi szkółkę, lub ktoś z Koleżanek i Kolegów zna namiar na takową, proszę o kontakt na priv.

Na FB jest grupa dla takich młodych dzieciaków. Sprawdzona, wiarygodna. Jak jest jeszcze aktualne podeślę Ci namiary.

JKarp

W dniu 26.10.2022 o 14:09, JKarp napisał:

Na FB jest grupa dla takich młodych dzieciaków. Sprawdzona, wiarygodna. Jak jest jeszcze aktualne podeślę Ci namiary.

JKarp

Oczywiście, że aktualne, bardzo proszę o namiary.