Popular Post wind Posted March 20 Popular Post Report Share Posted March 20 Poprzedni raz na Rybomanii byłem w 2015 roku i jak pewnie niektórzy pamiętają zarzekałem się, że więcej mnie tam nie zobaczą. Ale minęło parę lat i trochę zatęskniłem za tą nieco bazarową atmosferą. Już w ubiegłym roku plany targowe pokrzyżowała kolejna fala pandemii i szczerze mówiąc w tym roku czekałem z pewną niecierpliwością na ten marcowy weekend w stolicy Wielkopolski. Krajowy przewoźnik dostarczył mnie na stację Poznań Główny trochę przed południem i od razu rzuciłem się w pomiędzy stoiska aby zobaczyć jak najwięcej. Zobacz cały artykuł 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted March 21 Report Share Posted March 21 Dystans i zdrowe spojrzenie na sprawy jest niezbędne w każdym temacie. Wspomniane ceny? Jeszcze kilka tygodni temu cebula kosztował 3 zł/kg wczoraj 7 zł/kg. W ciągu ostatnich lat ceny podstawowych artykułów wzrosły po po 100-300 i więcej %. Jest to tak powiązane z rządem i polityką jak czapka z głową. O polityce tu podobno nie piszemy więc przyjmijmy to spokojnie bo to nie koniec a tu też nie przewidziano "pytań do publiczności". Ceny sprzętu wędkarskiego też wzrosły na przełomie roku 2022/2023. Obserwowałem kilka rzeczy które chciałem kupić i niestety spóźniłem się. Kupię je ale będzie nie to kosztować kilkaset złotych więcej bo na obniżenie cen raczej nie liczę. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted March 22 Report Share Posted March 22 Targi.... a Pan Redaktor duzo uwagi poświęcił straganom rękodzielników? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 22 Author Report Share Posted March 22 Spławików nie znalazlem .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts