muszka765 Napisano 25 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Witam . Doradzicie coś mam spining Black rock 2 , cw. 10-35 , jaki kołowrotek do tego kijka ? Budżet do 500 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka765 Napisano 25 Kwietnia 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 1 minutę temu, muszka765 napisał: Witam . Doradzicie coś mam spining Black rock 2 , cw. 10-35 , jaki kołowrotek do tego kijka ? Budżet do 500 zl Zapomniałem dopisać że to kij dragona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusy Napisano 26 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Wybierz rozmiar 3000 lub 4000 jeśli planujesz rzucać przynętami pod granicę CW czyli 30-35g. Daiwa Fuego 4000 będzie już w tych pieniądzach do zgarnięcia więc pewnie na Twoim miejscu celowałbym w to. Możesz pomyśleć także o czymś tańszym. Fajną pracę na sucho (i ogólnie chwalone) mają także Ryobi Zauber oraz Okuma Ceymar. Ja na kiju do 50g mam Daiwa Ninja 4000 i także sobie chwalę. Edytowane 27 Kwietnia 2023 przez Kusy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 26 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, Kusy napisał: Daiwa Fuego Bardzo dobra seria, również polecam, przy czym moim zdaniem w zupełności wystarczy rozmiar 3000. Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Alexspin 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 26 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 11 godzin temu, Alexspin napisał: Bardzo dobra seria, również polecam, przy czym moim zdaniem w zupełności wystarczy rozmiar 3000. Roma locuta, causa finita 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi