kmusial Posted May 2, 2023 Report Share Posted May 2, 2023 Czy przepis o wędkowaniu z nastolatkiem mającym mniej niż 14 lat dotyczy tylko syna, czy może ze mną łowić wnuczek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 2, 2023 Report Share Posted May 2, 2023 Nie mam pod ręką przepisu ale jestem przekonany, że widniej w nim określenie "opiekun". 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted May 2, 2023 Report Share Posted May 2, 2023 (edited) Kuśfa, jak zadajesz takie pytanie, to zakładam, że masz kartę wędkarską? Pytam się jak ją zdobyłeś? O lekarzu, który się pyta na forum lekarskim, czy może przepisać komuś krople na gile w nosie, to powiedziałbyś zapewne, że to jakiś konował! Czytaj! https://wedkuje.pl/n/wedkowanie-przez/46964 paragrafu nie podpowiem, wyszukaj sobie z łaski swojej. Edited May 2, 2023 by Ubertroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmusial Posted May 3, 2023 Author Report Share Posted May 3, 2023 Jeśli masz być niemiły to lepiej nic nie pisz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted May 3, 2023 Report Share Posted May 3, 2023 Godzinę temu, kmusial napisał: Jeśli masz być niemiły to lepiej nic nie pisz. Niestety @Ubertroll ma rację, a niemiły jesteś Ty. Podstawa wiedzy wędkarskiej to ustawa i regulaminy, a zapoznanie się z nimi to podstawowy obowiązek wędkarza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted May 3, 2023 Report Share Posted May 3, 2023 @kmusial, tak! Wpis jest jadowity, ale jest szansa, że zanim ktoś zapyta o tak podstawową rzecz, to zechce łaskawie skorzystać chociażby z wyszukiwarki. A może przy okazji postawi sobie za punkt honoru zapoznanie się/przypomnienie dokumentów podanych przez Alexa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted May 3, 2023 Report Share Posted May 3, 2023 A u mnie ciśnienie spokojne. Dlatego zamilkłem w większości spraw, ciśnienie w normie, zero nerwów i patrzenie jak niedouczeni trzepocą się w siatce jak ryby. regulamin_amatorskiego_polowu_ryb_od_1012020r.pdf 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmusial Posted May 3, 2023 Author Report Share Posted May 3, 2023 Forum jest po to żeby sobie pomagać, jeśli jest to dla Was problem to nie dziwcie się że macie mało aktywnych użytkowników. Nie musicie odpisywać, ponieważ ja tego już nie przeczytam. Proszę Admina o usunięcie mojego konta. Żegnam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted May 4, 2023 Report Share Posted May 4, 2023 15 godzin temu, kmusial napisał: Żegnam. Bez żalu, pa... pa... 15 godzin temu, kmusial napisał: nie dziwcie się że macie mało aktywnych użytkowników Jeśli mieliby być Twojego pokroju, to lepiej że ich nie ma, a my jakoś sobie radzimy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts