mikolaj2354 Napisano 22 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwca 2023 Witam, jadę niedługo do Augustowa i przychodzę do was z takim pytanie, gdzie tam można łowić ryby bez karty wędkarskiej? W wędkarstwo bardziej zagłębiłem jakoś miesiąc temu, a tak to kiedyś jeździłem z rodziną sporadycznie. Proszę tylko bez głupich komenatrzy zaczynam z tym dopiero i wiem, że na mazurach wszędzie praktycznie trzeba posiadać takowa kartę, która planuje już w przyszłym roku ja wykupić.
wind Napisano 22 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwca 2023 Nie tylko na Mazurach. Wszędzie musisz mieć kartę. I karty się nie kupuje. I nie ma głupich odpowiedzi. 4
zwykły michał Napisano 22 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwca 2023 Najpierw egzamin a później opłaty. 2
Alexspin Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwca 2023 W dniu 22.06.2023 o 17:25, mikolaj2354 napisał: Proszę tylko bez głupich komenatrzy zaczynam z tym dopiero Głupie to jest Twoje pytanie. Zacznij od RAPR, egzaminu, uzyskania karty wędkarskiej i opłat za zezwolenie w konkretnym Okręgu PZW. 3
Docio Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwca 2023 Alex RAPR PZW też się przyda ale ważniejsza jest ustawa o rybactwie śródlądowym. W rejonie Augustów - Suwałki jest mnóstwo dzierżawców, którzy ten RAPR mają za nic. 1
Rekomendowane odpowiedzi