Bogdan Boner Posted July 24, 2023 Report Share Posted July 24, 2023 Witam zaczynam swoją przygodę wędkarską czy macie jakieś porady od jakiego sprzętu powinienem zacząć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 24, 2023 Report Share Posted July 24, 2023 Zacznij od karty wędkarskiej. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 24, 2023 Report Share Posted July 24, 2023 (edited) 15 godzin temu, Bogdan Boner napisał: od jakiego sprzętu powinienem zacząć? Ja zaczynałem od czytania na temat wędkarstwa, metod i wszystkiego co z tym związane. Więc do wiosny masz czas zajęty. Edited July 25, 2023 by ryukon1975 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted July 24, 2023 Report Share Posted July 24, 2023 Zestaw "sprzętu" papierowego podawałęm wielokrotnie, wystarczy poszukać poza tym lektura forum tez wiele o ile nie bardzo wiele wnosi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 24, 2023 Report Share Posted July 24, 2023 2 hours ago, ryukon1975 said: Ja zaczynałem od czytania na temat wędkarstwa, metod i wszystkiego co z tym związane. Więc do wiosny masz To chyba najlepszy sposób żeby zacząć. Zaczynałem w czasach bez internetu ale były czasopisma wędkarskie i przeczytałem ogromne ilości. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 25, 2023 Report Share Posted July 25, 2023 To moja pierwsza lektura dostałem od matki na urodziny. Zaczynałem wtedy łowić a mama pochodziła z rodziny wędkarskiej. Trzymam do dziś pomimo że sprzętowo nieaktualna ale podstawy się nie zmieniły. Ryby jak żyły tak żyją. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts