Bogdan Boner Napisano 24 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2023 Witam zaczynam swoją przygodę wędkarską czy macie jakieś porady od jakiego sprzętu powinienem zacząć?
ryukon1975 Napisano 24 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2023 (edytowane) 15 godzin temu, Bogdan Boner napisał: od jakiego sprzętu powinienem zacząć? Ja zaczynałem od czytania na temat wędkarstwa, metod i wszystkiego co z tym związane. Więc do wiosny masz czas zajęty. Edytowane 25 Lipca 2023 przez ryukon1975 3
Wartburg Napisano 24 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2023 Zestaw "sprzętu" papierowego podawałęm wielokrotnie, wystarczy poszukać poza tym lektura forum tez wiele o ile nie bardzo wiele wnosi 3
zwykły michał Napisano 24 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2023 2 hours ago, ryukon1975 said: Ja zaczynałem od czytania na temat wędkarstwa, metod i wszystkiego co z tym związane. Więc do wiosny masz To chyba najlepszy sposób żeby zacząć. Zaczynałem w czasach bez internetu ale były czasopisma wędkarskie i przeczytałem ogromne ilości. 1
ryukon1975 Napisano 25 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 25 Lipca 2023 To moja pierwsza lektura dostałem od matki na urodziny. Zaczynałem wtedy łowić a mama pochodziła z rodziny wędkarskiej. Trzymam do dziś pomimo że sprzętowo nieaktualna ale podstawy się nie zmieniły. Ryby jak żyły tak żyją. 3
Rekomendowane odpowiedzi