sebaseba Posted July 25, 2023 Report Share Posted July 25, 2023 Cześć chciałbym rozpocząć przygodę z łowieniem na bata. Łowie na wodach stojących i szukam czegoś do 150zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted July 25, 2023 Report Share Posted July 25, 2023 Chmmmm, to moze potrwac czas bliźej nieokreślony chyba że kupisz uzywke szklaka o wadze dorodnej sztangi. Zweryfikuj budżet. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 25, 2023 Report Share Posted July 25, 2023 9 hours ago, sebaseba said: Cześć chciałbym rozpocząć przygodę z łowieniem na bata. Łowie na wodach stojących i szukam czegoś do 150zł. Jakiej długości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebaseba Posted July 25, 2023 Author Report Share Posted July 25, 2023 2 godziny temu, zwykły michał napisał: Jakiej długości? Myślałem o 6m Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted July 25, 2023 Report Share Posted July 25, 2023 (edited) W tym budżecie kupiłbym coś z serii jaxona float acedamy lub antaris hti. Posiadam wędki z tych serii. Z flot academy wędkę z przelotkami bream a z antarisa bata 5m. Jestem zadowolony z obydwóch zakupów. Edited July 25, 2023 by mikolaj łódzki Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 25, 2023 Report Share Posted July 25, 2023 Mikołaj słownik ortograficzny Ci się przyda 15 minutes ago, sebaseba said: Myślałem o 6m Gdybym wybierał bat w tym budżecie szukałbym 5m. Zapadła mi w pamięć opinia @wind, że bat np; 600 cm powinien ważyć mniej niż 300g, 500 cm poniżej 250g itp. Osobiście zacząłem od 5-tki Konger Arcus i dokupiłem 7-kę tego samego modelu. Krótszy jest w Twoim budżecie, dłuższy trochę powyżej. Gdybyś się zdecydował to będziesz potrzebował zaczep Stonfo AS-1 w rozmiarze 1.25 mm, taki jak tutaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted July 25, 2023 Report Share Posted July 25, 2023 4 minuty temu, zwykły michał napisał: Mikołaj słownik ortograficzny Ci się przyda Spokojnie poprawię..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts