Krąp Napisano 31 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2024 Szukam łodzi wędkarskiej 6 metrowej. Zależy mi na wysokiej burcie. Niekoniecznie zależy mi na kokpicie - na części zabudowanej chyba żeby łódź miała 7 metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 31 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2024 Toż to już krążownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krąp Napisano 31 Lipca 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2024 (edytowane) Hm...ostatnio nagłe fale w ciągu 30 minut zatopiły moją 3,8m jednostkę. Fale wcale nie potężne. Osoba na dziobie 120kg. Wlewało się 2L potem 5L i w kócu 100L. Na szczęście było blisko czcinek. Najgorsze z tego jak powiedział kolega że fajki się zamoczyły...Ja natomiast stwierdziłem że to złośliwość bo po tych 30 minutach woda była jak stół. To cały powód kupienia czegoś co ma wysoką burtę i jest ciut większe. Edytowane 31 Lipca 2024 przez Krąp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 1 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 Doświadczenie robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krąp Napisano 1 Sierpnia 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 Trzeba jakoś zaradzić wszelkim wypadkom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 1 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 4 godziny temu, Krąp napisał: Trzeba jakoś zaradzić wszelkim wypadkom. Otóż to, otwórzmy umysły. Problem - wlewająca się woda przez burtę. Sugestie - podwyższenie burty, zdecydowanie do zwrotu na wiatr, wyeliminowanie zalewania łodzi. Zrobiłem to ostatnie i wyszło mi TO. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krąp Napisano 1 Sierpnia 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 Hm....to jest ponton a raczej platforma ni jak się ma do łódki którą mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 1 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2024 (edytowane) Ale fala nie zatopi a dłuższa łódka nie musi mieć wyższych burt i będzie to samo. A to nie jest ani ponton, ani platforma tylko katamaran. Co sprytniejsi ze starych rowerów wodnych wykorzystali pływaki stalowe do własnych projektów katamaranu lub wręcz trimaranu. Zresztą to tylko sugestia. Edytowane 1 Sierpnia 2024 przez Docio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krąp Napisano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2024 Będę musiał poczekać na jesień. Wówczas będzie więcej propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi