Alexspin Posted November 2 Report Share Posted November 2 (edited) Cast z włókna szklanego 5-30g/4-20Lb, czteroskład 210cm/58cm. Edited November 2 by Alexspin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inshore Posted November 2 Report Share Posted November 2 40 peelenów za wędzisko to interes życia. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted November 2 Report Share Posted November 2 Ciekawe jak wrażenia użytkowe bo Aleks to wybredny użytkownik ;P 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted November 2 Report Share Posted November 2 Gdyby się nie sprawdził to będą paliki pod pomidory 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 4 Author Report Share Posted November 4 W dniu 2.11.2024 o 22:28, Wartburg napisał: Ciekawe jak wrażenia użytkowe bo Aleks to wybredny użytkownik ;P Mam już od pół roku casta YIYI włókno szklane 1-6g/2-8Lb/140cm/czteroskład, sprawdza się doskonale przy łowieniu okonków i wzdręg. Sugerując się tym doświadczeniem zamówiłem coś cięższego. Idą chłodne dni i mnie staremu chyba w tym roku nie będzie się już chciało marznąć, więc penie pierwsze próby dopiero wiosną, ale jak tylko przetestuję, to napiszę jakie wrażenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 18 Author Report Share Posted November 18 (edited) BAKAWA jest już w domu. Sparowałem ją z Tatulą 100 z nawiniętym Kastkingiem 0,14mm/15Lb. Nie wiem czy uda mi się w tym roku go wypróbować, bo zimno, a moje stare kości nie chcą się odmłodzić, ale maj już jest pewny. Do tego wzbogaciłem też amunicję 15g. Edited November 18 by Alexspin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts