wind Napisano 6 Stycznia Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia Spiningiści byli chyba najbardziej aktywni w zeszłym roku. 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 15 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 15 Marca (edytowane) Uwielbiam wiosnę, bo nigdy nie wiadomo co się uwiesi. Oprócz klenia, to ryby nie powalają wielkością, ale spectrum gatunków sprawia mnóstwo radości. Przynętę najlepiej widać przy płoci. Edit. To ryby z jednej sesji nad wodą. Edytowane 15 Marca przez Inshore 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 2 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 2 Kwietnia Zazdroszczę wędkarzom, którzy klenie mają pod nosem. Ja muszę sobie zrobić wycieczkę żeby coś trafić. 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 10 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 10 Kwietnia 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 11 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 11 Kwietnia Korzystam póki rzeczka mi nie zarośnie. 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 19 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 19 Kwietnia Strit fiszing. 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 31 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 31 Maja Odskocznia od kleni. 5
Docio Napisano 31 Maja Zgłoszenie Napisano 31 Maja Albo ten okoń był bardzo głodny, albo ten wobler naprawdę go wkurzył. 1
Inshore Napisano 1 Czerwca Zgłoszenie Napisano 1 Czerwca Rozmiar nie ma znaczenia. Może być i wielkości łyżki do butów. 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. okno Napisano 3 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca To i ja się pochwalę. Jeszcze coś fajnego pływa w Wiśle. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 4 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca Piękny garb. Gratulacje. Ja dziś przemoklem do samych gaci, ale było warto. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 28 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca Wreszcie się udało, bo w tym roku sandacze są jak z programu "Ktokolwiek widział.." 6
andrzej1970 Napisano 7 Lipca Zgłoszenie Napisano 7 Lipca Sandaczy jest dużo, tylko trzeba umieć łowić...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 8 Lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 8 Lipca Niewątpliwie, ja od dwóch lat znów nie umiem. Ale ja nie doszedłem nawet do wiedzy, że prawdziwe wędzisko ma przelotki montowane od dołu. Wrzuć kilka zdjęć sandaczy z tego roku, daj nacieszyć oko. 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 14 Lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 14 Lipca Adrenaliny po pachy. 101 cm. 6
ZbylR Napisano Piątek o 10:09 Zgłoszenie Napisano Piątek o 10:09 W dniu 14.07.2026 o 20:33, Inshore napisał: Adrenaliny po pachy. 101 cm. Gratuluję! I zazdroszczę Piękny połów. 1
Rekomendowane odpowiedzi