marian Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 witajcie. chciałbym sie dowiedzieć, czy korzystacie z facebooka w poszukiwaniu informacji i nowości w naszym wedkarskim swiatku??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Szukać tam specjalnie jakiś nowości nie szukam..ale siłą rzeczy, jeżeli polubiłem firmy czy strony wędkarskie i oni dodają jakieś wpisy to co nieco się dowiaduje.. A czemu pytasz? prowadzisz jakąś ankietę czy co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 czy korzystacie z facebooka nie, nie, nie! Słyszałem ciekawy tekst, że jeśli nie ma ciebie na faceebooku to nie istniejesz W takim razie jestem tworem wyobraźni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Analogicznie jak Woldi.Napiszę tak,w moim świecie facebook czy twitter nie istnieje i dobrze mi z tym.Mam więcej czasu na realne życie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Kiedyś byłem na NK, z naciskiem na byłem, i teraz skutecznie omijam szerokim łukiem wszelkie portale społecznościowe. Wyznaję tę samą zasadę co moi poprzednicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Mam więcej czasu na realne życie Czy to tak wiele czasu pochłania?? Zależy od podejścia, ja spędzam na FB nie więcej niż 10minut dziennie. Ale oczywiście, są i tacy, którzy zapominają się w tym wirtualnym świecie, ale tak można powiedzieć o każdej obecności w internecie, czy to NK, FB, Twitter czy fora internetowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Faktycznie można to rozumieć dwojako. Dla mnie te "realne życie" to nie czas lecz to kogo udają uzytkownicy. Na NK boleśnie się przekonałem, że osoby, które znałem z technikum przedstawiają się diametralnie inaczej. W jednej dyskusji wręcz czekałem kiedy zaczną pisać swoje historie jako bojownicy Solidarności, a niewiele brakowało, co jest jawną bzdurą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonasz7 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Ja mam konto na fb, ale podejście mam takie jak @wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Ogólne Rozmowy" do "Na każdy temat". Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Korzystam z "Facebuka" ale na pewno więcej informacji n/t wędkarstwa znajduję na You Tube. Szczególnie sporo interesujących mnie materiałów dociera ze Stanów, z Kanady... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris1313 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Ja podobnie jak szereg kolegów nie uczestniczę w forach społecznościowych i to celowo. Jakiś czas temu siedziałem aktywnie w portalu pewnego hobby, ale jak było już ok 200 maili dziennie i trzeba to było porządkować, to mi się odechciało. To potrafi wciągać jak papierosy - szkoda życie spędzać przy kompie. Nasze hobby jest zdrowsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts